Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Cykellås i olika prisklasser och säkerhetsgrader. Välj den säkerhetsklass som passar din cykel bäst. Här hittar du ramlås, kedjor samt ihopfällbara cykellås.

Dölj filter
Visa filter
·
21 produkter
Sortera genom:

Att skydda din cykel bör vara en prioritet, särskilt om du ägnar mycket tid och pengar på att ta hand om den. Vi har ett brett utbud av säkra cykellås av hög kvalitet så att din cykel ska vara skyddad när du behöver låsa den. Kombinera ditt val av lås med en av våra tjänster för cykelregistrering så får du ett extra stöldskydd!

Kedjelås är väldigt populära. De är bärbara, tåliga och robusta. Vi har flera kedjelås i olika längd och storlek för att passa alla typer av cykelramar. Bygellås är också ett vanligt alternativ, framför allt för att det är enkelt att förvara på cykelramen när det inte används.

Många kedjelås kan låsas med en kod. Det kan ge ett ännu bättre skydd om du håller koden hemlig för alla andra. Hos oss finns många ledande märken av cykellås samt ytterligare cykeltillbehör och produkter, inbegripet transportställ och cykelställ för hemma- och bortabruk.