Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Upptäck vårt stora utbud av vandringsryggsäckar för alla nivåer och smaker! Våra ryggsäckar finns i många storlekar och passar lika bra till vandring i skog, fjäll eller terräng som till jobbet eller resan! Vi tror på våra produkters slittåliga kvalitet och erbjuder därför 10 års garanti på ryggsäckar och väskor från QUECHUA och FORCLAZ! Läs mer om villkor på produktsidan.

Klicka här för att se alla våra ryggsäckar.

Dölj filter
Visa filter
·
98 produkter
Sortera genom:
 1. 599 kr
  Pris 499 kr
  -16%
  FORCLAZ

  Väska för vandring 100 L DUFFEL 100 BASIC

  (1)

Hur väljer man sin vandringsryggsäck?

Den kommer att bära ditt tält, mat, navigeringsverktyg och extra plagg ifall vädret ändras. Utöver det måste du ha med dig extra batterier till din kamera, vandringsstavar och en bra bok! Det är mycket som ska få plats i en liten säck så det är viktigt att välja den som hjälper dig att bära din utrustning på bästa sätt. Men vilken ryggsäck är det? Vi har skrivit en guide så att det blir enklare för dig att välja mellan våra vandringsryggsäckar.

Vi har fyra kategorier av ryggsäckar som vi kommer att gå igenom. Vilken som passar dig beror helt på hur mycket du behöver packa, hur länge du kommer att vara ute i naturen och på vilken terräng.

Våra ryggsäckar för naturvandring är uppskattade av de som vill vandra i naturen i ett par timmar eller för de som vill vandra men planerar inte att bära med sig tält eller sovsäck. Om du bara tänker vara ute för kortare sträckor eller om du ska resa någonstans för en dag så passar den här ryggsäcken dig. Dessa ryggsäckar brukar ha utrymme för en laptop och utrustning som man brukar ha med sig för en dagsfärd.

De brukar vara lätt packade (de rymmer vanligtvis ca 20-30 liter) och har inte ett band runt midjan i och med att det inte behövs, till skillnad från de andra ryggsäckarna som har mycket tyngre packningar.

Våra ryggsäckar för bergsvandring är också gjorda för att kunna bäras i ett antal timmar men är gjorda för att vara mer fästa vid kroppen när man går upp för branta stigar och har därför medjebälten som gör det enklare att röra på sig när man har packningen på sig. De har i regel justerbara och bekväma remmar och har många fack. Alla våra ryggsäckar för bergsvandring har ventilering och har överdrag som gör dem regntåliga.

Våra större back-packer väskor är för dem som ska på en resa i en eller ett par veckor och behöver en bekväm väska som rymmer alla deras prylar. De här ryggsäckarna är lätta att ställa in och är gjorda för den som vill ha maximal komfort uppe i fjällen under ett par dagar. I och med att man kommer att använda de här väskorna till att vandra på ojämn mark och på väldigt långa sträckor så har vi sett till att väskorna är så ergonomiska som möjligt. Om du ska ut på en expedition i ett par dagar men inte har med dig så tung packning så är den här ryggsäcken ett bra val.

Sist men inte minst har vi ryggsäckar för längre vandringar. De här ryggsäckarna är gjorda för att ha med sig tung packning som tält, sovsäck, mat, vatten, kläder och tillbehör. De har testats för svåra väderförhållanden och terränger där viktfördelning och ergonomi är viktigt. Om du planerar vara i naturen i ett par veckor så är det här en ryggsäck för dig.

Vi har också tagit ryggsäckstillbehör som midjeväskor, spännremmar, visselpipor, väsklås, fodral, förvaringspåsar och dufflebags för att förenkla din vandring så mycket vi kan.