Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Hopfällbara cyklar är konstruerade med pendlaren i åtanke. De är lättviktiga, vikbara och perfekta för att ta dig till och från tågstationen, samtidigt som de är tillräckligt små för att du ska kunna ta med dig dem på tåget.

Dölj filter
Visa filter
·
1 produkter
Sortera genom:
Efter pris
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
Efter sport
Efter färg
  • SVART

På Decathlon, vi har flera egna cykelmärken, vart och ett med sin specifika inriktning. Så oavsett om du vill cykla snabbt på landsväg, ha kul i skogen eller ta dig runt bekvämt på stan har vi garanterat cykeln för dig! Om du är ständigt på språng men har ont om plats är en hopfällbar cykel från BTWIN perfekt för dig. En hopfällbar cykel finns där när du behöver den och fälls enkelt ihop när den ska stuvas undan. Du går från fotgängare till cyklist på bara 15 sekunder! Vi har hopfällbara cyklar med upp till nio växlar, så du kan komma upp i bra fart även på en riktigt kompakt modell. Ramarna i stål är extra tåliga medan ramarna i aluminium är både lätta och starka. Cyklarna har effektiva och progressiva v-bromsar. Våra sömlösa sadlar hindrar vatten från att tränga in och är dessutom stöldskyddade.

Utrusta dig för att få ut mer av cyklingen! Vi har cykeljackor för cykelturer i vått och torrt och vadderade cykelbyxor som gör cyklingen bekvämare, särskilt när du gör lite längre turer. Du som tar cyklingen på allvar hittar cykeltights och cykeltröjor som håller dig sval medan du ger ditt allra yttersta. Glöm inte att införskaffa en cykelhjälm lämpad för din disciplin och förhållandena du cyklar i. Om dina cykelturer startar en bit hemifrån kan en cykelhållare göra biltransporterna säkrare och smidigare.