Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
20 produkter
Sortera genom:

Fotbollsmål och tillbehör är viktiga delar av fotbollsutrustningen så att du kan träna på att skjuta, göra mål och rädda fotbollen. Vårt utbud av fotbollsmål på Decathlon omfattar mål i alla storlekar, från fotbollsmål för barn för dem som börjar till större ramar med målnät för att förbättra din precision. Tillsammans med fotbollsnät och ramuppsättningar, som kommer som ett komplett paket, kan du också köpa ersättningsfotbollsnät. Näten slits med tiden och blir så småningom fransiga och kan gå sönder, särskilt om målet lämnas utomhus i alla väder.

Fotbollsmål finns i olika storlekar för att passa spelarnas åldersspann, antalet spelare på planen och den typ av spel som spelas. Om du vill ha ett mål för ett vuxenlag som måste följa FIFA:s regler behöver du ett mål i fullstorlek. Om du vill ha ett mål för vänliga kickabouts i trädgården är ett minimål eller till och med ett popup-mål bra alternativ. Om du köper ett mål som ska användas i skol- eller akademifotboll måste du kontrollera vilken storlek som är obligatorisk för den åldersgrupp som ska använda det. Vi har också ett stort utbud av fotbollsträningstillbehör att välja mellan.

Om du letar efter fotbollsmål för barn för att ha en kickabout i trädgården har vi mycket att välja på hos Decathlon. Pop-up-fotbollsmål är en typ av små fotbollsmål eftersom de kan sättas upp på några sekunder och packas ihop igen för enkel förvaring. Dessa bärbara fotbollsmål kan till och med tas med till stranden eller parken. Eller välj ett uppblåsbart fotbollsmål med en inbyggd pump som snabbt och enkelt kan pumpas upp och ge dig många timmars skoj med dina vänner och din familj.