Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Säkerhetsväst Ridning

Ridning är en sport som kräver bra utrustning för din säkerhet. Av alla tillbehör i ryttarens outfit är det nödvändigt att välja en bra säkerhetsväst för att undvika allvarliga skador i händelse av ett fall. Vi bryr oss om din säkerhet och har valt ut de bästa säkerhetsvästarna så att du kan rida helt lugnt. Oavsett om det är för din träning eller för tävlingsridning, se till att du är utrustad med rätt skydd.

Dölj filter
Visa filter
·
6 produkter
Sortera genom:

Säkerhetsväst är en väsentlig del av utrustningen för ridning. Dess funktion är att garantera ryttarens säkerhet vid ridning av en häst eller ponny genom att begränsa eventuella stötar i händelse av ett fall eller spark från hoven. Rid säkert med ridvästarna som utvecklats av expertteamet på Fouganza. Alla våra säkerhetsvästar uppfyller europeiska säkerhetsstandarder och genomgår strikta kontroller.

För hoppning, fälttävlan eller dressyr skyddar ridvästen dig. Oavsett disciplin är säkerhetsvästen en viktig del av ryttarutrustningen, tillsammans med ridhjälmen.

Säkerhetsväst eller ryggskydd, har du någon preferens? Vi erbjuder olika modeller för vuxna och barn. Säkerhetsvästen skyddar både fram och bak och är bra för uteritter och hoppning. Ryggskydd skyddar bara ryggen men erbjuder mer komfort och större rörelsefrihet.

Upptäck gärna vårt utbud av ridhjälmar och ridkläder från Decathlon.