Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Gör dig redo för stallet med Decathlons sortiment av shortchaps för ridning! De ger extra skydd mot skav och smuts, och förhindrar att ryttarens byxor åker upp eller vrider sig. Beställ online idag och få dina varor levererade till ditt närmsta postombud eller med fri frakt till din Decathlon butik.

Dölj filter
Visa filter
·
10 produkter
Sortera genom:

Shortchaps bärs på ryttarens ben. Beroende på typ kan de vara en förlängning av korta ridskor - jodhpurs. När de bärs tillsammans ser de ut som långa ridstövlar och ger skydd för vaden på samma sätt som klassiska ridstövlar men med större rörelsefrihet.

De bästa chapsen sitter tight för att skydda ankeln och vaden från skador. När benet är i rätt position med hjälp av chapsen sitter du säkrare i sadeln, vilket gör det lättare att hålla dig kvar på hästen. Chaps skyddar också huden från blåmärken som orsakas av sadeln eller stigbyglarna, samtidigt som de ger skydd mot skav och smuts.

Decathlon erbjuder shortchaps i olika material och färger, som mocka, nubuck och läder. Matcha färg med dina jodhpurs och välj den stil som passar dig bäst!

Alla våra produkter från varumärket Fouganza är utvecklade av och för ryttare. Använd dig av vår storleksguide på produktsidan, fyll i vadens omkrets och längd och hitta rätt storlek i shortchaps.

Upptäck också vårt fantastiska utbud av ridhjälmar och ridkläder från Decathlon.