Referens : 8552500
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDKLÄDER BABY

Vinteroverall XWARM PULL'N FIT baby rosa/blå LUGIK

LUGIK
5/5
5/5

Färg : Fuchsialila / Djupblå

Decathlon
Specialisterna i teamet för vinterutrustning för barn har tagit fram denna overall som är både vattentålig och varm. Tack vare systemet PULL'N FIT, kan du lätt reglera arm- och benlängd på denna overall, så att den räcker till i 2 år. Idealisk för pulkaturer!

Produktens fördelar

Värme Vadd 150 g/m². Fleecefoder 200 g/m². Varm krage som är hög i nacken.
Vattentäthet Impregnering 2000 mm, 100% stoppade sömmar, benskydd.
Justerbara Reglerbar ben- och armlängd tack vare systemet PULL'N FIT.
Nötningsbeständig Förstärkta över ben och bak för att klara snölek med eller utan pulka.
Modularitet Görs i en handvändning om till en omslutande huva
Fickor 1 ficka för nappflaska eller andra oumbärliga skatter för ditt barn..
Enkelhet Placera resåren på damaskerna ovanpå stövlarna.
Anpassning Namnetikett på insidan.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Vad är PULL’N FIT?

Det innovativa konceptet PULL’N FIT tillåter dig att lätt justera längd på såväl ben som ärmar på denna overall för din baby. Med PULL’N FIT följer overallen ditt barns tillväxt över 2 storlekar.

Hur kan jag vara säker på att min baby är varm under vinteraktiviteter i snön?

Våra konstruktörer använder vadd och ett speciellt foder, för att hålla kroppen varm. Beroende på hur tjockt det är, kapslar syntetmaterialet i polyester in mer eller mindre luft. Ju tjockare syntetvadderingen eller fodret är, desto mer luft hålls inne och isoleringseffekten blir mer effektiv. Denna overall behåller värmen under era vinterutflykter.

Hur kan jag vara säker på att min baby är torr under vinteraktiviteter i snön?

Man mäter tygets motståndskraft mot vattentryck uttryckt i mm vattenpelare (prov baserat på ISO 811-standarden). Ju högre tryck, desto vattentätare plagg. Ett material med en vattentäthet på 2000 mm står alltså emot ett vattentryck på 2000 2 mm (vilket motsvarar ungefär 2h regn).

Så garanteras vattentätheten

Denna vattentäta overall har godkänts i ett vattentest med 60 liter vatten/m²/timme under 4 timmar. Testet återskapar normala förhållanden under en snöstorm.

Materialets vattenavstötande förmåga

Ett tygs vattenavvisande förmåga, dess kapacitet att låta vatten glida över dess yta utan att absorbera det. Tyget suger därmed inte upp vatten och förblir därför lätt, varmt och ventilerande. Den vattenavvisande förmågan erhålls genom att tyget ytbehandlas. Plagget bör återimpregneras under sin livslängd (efter var tredje tvätt).

Hur återfår plagget sin vattenavvisande förmåga?

För att plagget ska återfå den vattenavvisande förmågan tvättas det ut- och invänt i 30 °C syntetprogram med ordentlig sköljning. Använd vanligt tvättmedel, men inget sköljmedel. Låt sedan plagget torka plant i friska luften. Vänd sedan avigsidan inåt, och lägg plagget i torktumlaren på svag temperatur i 10 minuter. Värmen gör att tyget återfår sin vattenavvisande förmåga.

Hur undviker jag att få in snö i stövlarna?

Placera resåren nedtill på byxan ovanpå stövlarna, för att undvika att snö och luft tränger in i stövlarna och i byxan.

Hur klär man småbarn så att de inte fryser i pulkabacken?

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager: det innersta lagret håller dig torr. Det isolerande, mellersta lagret behåller värmen. Det yttre lagret skyddar mot väder och vind.

Var kan jag skriva min babys namn på overallen?

Med en etikett för att märka produkten med barnets namn. En praktisk detalj för att hitta rätt overall på dagis i vinter.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Huvudmaterial
100% Polyester
Detalj
100% Polyamid
Huvudfoder
100% Polyester
Foder
100% Polyamid
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas innan användning. Ej kemtvätt. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets membran. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla pulkaprodukter har testats under verkliga förhållanden. I snö, kyla och alla förhållanden man kan råka ut för när man åker pulka. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att det program produkten har utformats för perfekt motsvarar dess användning i praktiken.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen