Referens : 8505505
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDHANDSKAR JUNIOR

SKIDVANTAR 500 JUNIOR ROSA WEDZE

WEDZE
5/5
5/5
Decathlon
Vårt team av föräldrar till små barn som åker skidor, har tagit fram dessa vantar för barn som håller på att lära sig åka skidor. Håller små händer varma. Barnvantarna är lätta att ta på tack vare den breda öppningen med blixtlås. Lång mudd att dra över ärmen så att luft och snö inte kan komma in.

Produktens fördelar

Värme Vadderat foder 180 g/m². Foder i bomullstyg. Lång, täckande mudd.
Vattentäthet 2 000 mm beläggning. Vattentät infällning vid handen.
Justerbara Elastiska muddar. Dras åt vid handleden. Blixtlåsöppning för tummen.
Rörelsefrihet Förformad handske.
Enkelhet Bred öppning med blixtlås. Kan dras över jackan.
Anpassning Etikett i fodret för barnets namn.

Teknisk information

MATERIALETS VATTENAVVISANDE FÖRMÅGA

Alla Wedze handskar och vantar har en vattenavvisande behandling som gör att tyget inte absorberar vatten, utan glider av tygets yta. Det gör att tyget inte suger upp vatten, utan håller sig lätt och varmt. Materialet blir vattenavvisande genom behandling av den utvändiga ytan.

VATTENTÄTT MEMBRAN

Vanten har ett vattentät membran bestående av en tunn polymerhinna som placerats mellan fodret och tygets yttersida. Membranet hindrar vatten från att tränga in och gör produkten vattentät. Dessutom har yttermaterialet fått en vattenavvisande behandling som hindrar att vatten absorberas. Endast handskar av gummi och liknande är täta. Vid extrema fuktförhållanden är en handske med membran begränsat vattentät.

VINDAVVISANDE

Alla Wedzes handskar och vantar är vindtäta. Visste du att vinden ökar nedkylningseffekten? När utomhustemperaturen är 0° och det blåser 6 m/s, upplevs temperaturen som -10° C. De vindtäta materialen minskar nedkylningseffekten från vinden och av hastigheten när du åker.

LUFTTÄT VANTE

De stora muddarna träs enkelt över skidjackans ärmslut för att hindra luftinsläpp.

PERSONLIG ANPASSNING

Högst upp på fodret sitter en etikett där barnets namn kan skrivas in. Ett bra sätt för att enkelt hitta vantarna i skidskolan, på dagis eller i skolan.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Foder
100% Bomull
Yttertyg
100% Polyamid
Handflata
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas innan användning. Ej kemtvätt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det kan skada tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla produkter från Wedze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade: det vill säga i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen