Referens : 8578081
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
JAKTKLÄDER FÖR VARM VÄDERLEK

Lätt kortärmad tröja för jakt som andas 500 Grön SOLOGNAC

SOLOGNAC
Decathlon
Våra produktutvecklare som själva jagar har tagit fram denna tröja för jakt i varmt väder. Tröja i polyester/polyamid-material med mycket låg vikt som andas. Den särskilda utformningen gör den skön att ha på sig: på denna modell finns inga sidosömmar.

Produktens fördelar

Användarkomfort Utformad utan sömmar i sidorna.
Svettbortförsel Tyg i polyester/polyamid ger optimal svettavledning.
Lätthet En mycket lätt tröja: 150 g i storlek L.
Ventilation Ventilationspunkter på bröstet och i ryggen.

Teknisk information

En modell som sätter komforten i centrum. Låt oss förklara ...

Denna tröja för jakt består av 66 % polyester och 34 % polyamid. Ta den på dig och njut av hur skön den är! Den är tillverkad med en teknik som inte använder sömmar utan är i stället tubstickad. Det gör att man slipper sömmar på sidorna – för att ge dig maximal komfort på jakten.

Ja, svettavledning är också viktigt

Vår nya modell är utformad med särskilda ventilationspunkter på bröstet och i ryggen. Varför just på de ställena? Eftersom ni talat om för oss att det är särskilt på dessa ställen av kroppen som man svettas mest i kläderna. Därför har våra team studerat saken och kommit fram till denna design, som ger bättre svettavledning när det är varmt och man jagar med hunden.

Rör du på dig? En tröja som ger dig rörelsefrihet

När man jagar rör man på sig. Man behöver alltså en lätt tröja (den här väger 150 g i storlek L), som är tillräckligt lång för att ryggen inte ska bli bar när man lyfter armen för att lägga an eller böjer sig framåt. Det är också ett av skälen till att denna artikel tillverkats i bland annat polyamid: polyamidfibrer är töjbara och slitstarka. De gör att man kan framställa plagg som inte tappar formen och som följer dina kroppsrörelser.

Det lilla extra med den lätta tröjan 500 som andas

Du kan ha på dig den här jakttröjan med rak passform ensam om det är varmt eller som förstalager under en tjock tröja eller jacka när det blir kyligare. Den är lättskött och klarar många tvättar i maskin. Materialet och färgerna håller sig oklanderligt. Dessutom torkar tyget jättesnabbt och ingen strykning behövs.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
66% Polyester, 34% Polyamid
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen