Referens : 8310058
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TILLBEHÖR LAGSPORT

Träningsstege justerbar 4 m KIPSTA

KIPSTA
3.5/5
3.5/5
Decathlon
Våra fotbollsspelande utvecklare har skapat denna justerbara träningsstege för att ge möjlighet att utföra ett stort antal koordinationsövningar. Tryckknappar för att kunna variera avståndet mellan ribborna och ge möjlighet att kombinera flera stegar ur den modulerbara familjen.

Produktens fördelar

Modularitet Tryckknappar för att kunna variera avståndet mellan ribborna.
Enkelhet 7 halvstyva pinnar (4m), som minskar risken att halka på hårt underlag.
Sikt Neondetaljer gör dig synlig.

Teknisk information

Låt oss presentera produktserien Modular och vad vi tycker om vår träningsstege.

Vi ville, efter att ha pratat med flera tränare samt observerat spelare, skapa ett träningsredskap som har många användningsområden. Begränsa, sikta, undvika ... vissa produkter motsvarar ett enda behov (se vår serie ESSENTIEL). Därför beslutade vi att skapa en serie med moduluppbyggda tillbehör. det är en produktserie som ger fler möjligheter till övningar, tack vare enkla och fiffiga tekniska lösningar.

Användningstips

https://www.youtube.com/watch?v=dY6Usq1r7VY

Dobbar

Träningsstegen är med i denna familj: Tack vare tryckknapparna kan tränaren ändra dimensionerna mellan stegen eller sätta ihop flera stegar bredvid varandra. Allt för att öka möjligheten för olika övningar. Följ sagan!

DECATHLON COACH

Vår app DECATHLON COACH har utvecklats för att erbjuda träningsprogram utvecklade av diplomerade tränare. Efter löpturen eller promenaden föreslår appen specifika träningsprogram för dig, och coachar dig från träningspass till träningspass. Ladda enkelt ner gratisappen: https://www.decathlon.se/decathlon-coach-app.html

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Rem
100% Polyester
Struktur
100% Polyetylen

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen