Referens : 8577943
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SET BACKPACKING

Tights, förstärkta, med flera fickor, för resa och vandring | TRAVEL 500 dam FORCLAZ

FORCLAZ
4.8/5
4.8/5

Färg : Mörk chokladtryffel

Decathlon
Våra produktutvecklare reser själva med ryggsäck och har tagit fram dessa tights för att du utan bekymmer ska kunna resa runt i världen i flera veckor. Äntligen en kombination av oerhört slitstark vandringsbyxa och bekväma tights. Våra första resetights – ha dem på dig när du går, besöker, reser och varför inte när du sover!

Produktens fördelar

Tålighet Förstärkt tyg på år och knän ger högre slitstyrka
Rörelsefrihet Stretchmaterial och resårmidja för att kunna resa och vandra bekvämt.
Fickor Fyra fickor säkrade med blixtlås, varav en i midjan.
Torkhastighet Syntettyg för att torka snabbare efter svettning eller tvätt.
Vikt 300 g i storlek M

Teknisk information

Varför tights på resan?

I produktutvecklarteamet (designer, produktchef och tekniker) har vi lagt ned mycket tid ute på fältet på att observera vad kvinnor behöver när de är ute och reser med ryggsäck. Vi konstaterade att många har på sig dans- eller löptights, för den oerhörda komfort de ger under transport, när man går och till och med när man sover!
Vi bestämde oss för att erbjuda en variant av tights som utformats för friluftsaktiviteter och resor.

Tights TRAVEL500

Vi bestämde oss för att erbjuda en variant av tights som utformats för friluftsaktiviteter och resor. Det betyder att de har traditionella tights komfort- och stretchegenskaper, men vi lade till ett tyg som är slitstarkt över rumpa och knän. Så kom vi fram till ett par riktiga tights som utformats för att användas utomhus. För att vandra i berg, ha picknick på en klippa ... utan att riskera ett hål!

Styrkt ute på fältet!

Under utvecklingens gång lät vi testa tightsen för att vara säkra på att de verkligen svarar mot backpackers behov. Våra resande försöksanvändare testade alla produktens funktioner under en vecka på Kanarieöarna. Midjan och fickornas placering, passformen, sömmarna: de kommenterade och godkände allt!

Säkra dina värdesaker!

När man reser med ryggsäck, finns det något värre än att bli av med pass eller bankkort?
För att förebygga den risken och för att du inte ska behöva oroa dig under dina upplevelser, har vi dolt en säkrad ficka på tightsens midja

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
87% Polyester, 13% Elastan
Detalj
88% Polyamid, 12% Elastan
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Laurie, Annecy (74): – Äntligen ett par vandringstights! Jag testade dem i en vecka med hela produktutvecklarteamet på Kanarieöarna i februari 2019. Jag uppskattade särskilt blandningen av två material – både bekväma och något att lita på om man ger sig ut på resa runt om i världen.
Så testas produkten Det tyg som valts för delarna över knän och rumpa har genomgått ett Martindale-test i våra laboratorier för att kontrollera att det är nötningståligt. Vi valde det för att det erbjuder en grad av prestanda som lever upp till de krav utomhusmiljöer reser.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen