Referens : 8569109
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KONSTSIM

Strasskristaller hotfix värmelim SS20 5 mm NABAIJI

NABAIJI
Decathlon
Strasskristaller som är särskilt avsedda för utsmyckning av tävlingsdräkter för konstsim. Vill du ha en personligt utsmyckad dräkt? Kristallerna fästs snabbt och enkelt med en värmeapplikator. Bländande vackra kristaller som reflekterar ljuset.200 st

Produktens fördelar

Optisk effektivitet Mångfacetterade kristaller som gnistrar vackert.
Grepp Fästs på några sekunder med värmeapplikator.

Teknisk information

Hur fäster jag strasskristallerna?

Först och främst måste du ha en värmeapplikator till hands. Vi rekommenderar att du placerar dräkten på en strykbräda. Placera ut stenarna i önskat motiv. Välj ett munstycke i passande storlek på applikatorn. Tryck sedan applikatorns munstycke mot strasstenen några sekunder. Applikatorn måste vara varm. Var uppmärksam så att du inte bränner dig eller bränner tyget. Håll inte kvar applikatorn för länge. Kontrollera att strasskristallen limmats fast ordentligt. Om inte, upprepa proceduren.

Vad är ”hotfix”-strass?

Våra strasskristaller är överdragna med värmelim. De är alltså värmeaktiverade. När värme appliceras så smälter limmet fast mot underlaget. När kristallen svalnat härdar limmet och blir mycket hållfast.
Du kan enkelt smycka dina badkläder, dansdräkter, tunikor och alla möjliga textilier!

Hur tillverkas strass?

Våra strasstenar är av mycket god kvalitet, eftersom de inte är tillverkade av plast. De är gjorda av kristallglas. Kristallen består av glas och ungefär en tredjedel blyoxid. Detta ger strassen dess glittrande effekt. Glaset består av sand som hettas upp till flytande tillstånd. Efter att glaset kylts ned delas det upp i enskilda kristaller som ytbehandlas med lim.

Låt fantasin flöda fritt.

Letandet efter inspiration: ett av favoritmomenten för konstsimmare? !
Man börjar genom att tänka ut ett motiv som passar temat. Man kan också hämta inspiration från dräkter i internationella tävlingar. Instagram, YouTube, Pinterest kan också ge bra tips. Och det är viktigt att komma ihåg att motivet ska vara tydligt även på långt håll (för publiken och domarna). Men det viktigaste av allt – se till att ha roligt!

Hur många strasskristaller innehåller påsen?

Påse med 200 st strasskristaller.
Finns även i stl SS12 3 mm med referensnummer 8572401.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvuddel
100% Mineralglas
Skötselråd: Handtvätt.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen