Referens : 8561574
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TENNISSTRÄNGAR

TENNISSTRÄNGNING Rulle MONOFILAMENT TA 930 SPIN 1,3 mm 200 m svart ARTENGO

ARTENGO
Decathlon
Vårt team har tagit fram den här bollen för spelaren på expertnivå som har sönder strängarna på under 10 timmar och som söker skruv och hållbarhet. Tennissträngning för experter som vill ha perfekt skruv tack vare den åttahörniga sektionen.

Produktens fördelar

Spinn tack vare den femhörniga sektionen ger strängen en bättre rotation.
Nötningsbeständig Grovleken på 1,3 mm ger bra hållbarhet, 10 h för expertspelare.
Styrka Sammansättningen i mjuk polyester ger bra fart.
Bankontroll Polyestermaterialet ger bra känsla och bollkontroll.

Teknisk information

Vilken spänning?

Med medelspänning (18 kg till 23 kg) får du mer komfort, mer spin och mer kraft. Du får däremot mindre kontroll och precision.
Hög spänning (>23 kg) ger mer precision och kontroll. Var däremot uppmärksam på seninflammation. Dessutom får du mindre spin och kraft.

Monofilament?

För monofilamentsträngar råder dig Decathlon att spänna dem med mellan 19 kg och 22 kg. Vi avråder starkt barn under 15 år från att använda monofilament, för att undvika skador. Denan strängning är reserverad för spelare som gör sönder sina strängar på under 10 h, då de snabbt tappar spänning (20 % efter 3 h spel).

Multifilament?

För multifilamentsträngning rekommenderar Decathlon en spänning på max 25 kg! Denna strängning rekommenderas personer som är känsliga för seninflammation, unga och personer som inte ofta har av strängningen. Multifilamentsträngningen håller spänningen väl och förblir dynamisk.

Decathlons råd

En rackets prestanda beror till 50 % på ramen och till 50 % på strängningen! Se därför till att ha en stränging i toppform.
För de som snabbt har sönder strängningen: byt när den går sönder.
För de som sällan eller aldrig har sönder sin strängning räder Decathlon att byta samma antal gånger per är som man spelar i veckan. Exempelvis: Spelar du 1 gång i veckan strängar du om 1 gång om året. Spelar du 3 gånger i veckan strängar du om 3 gånger om året.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Rep
100% Polyetentereftalat
Förvaringstips undvik stora temperaturförändringar och fukt på strängen.
Lämna inte racket i bakluckan: temperaturen kan höjas eller sänkas kraftigt!
Begränsad användning: Monofilamentsträngar passar inte för spelare <15 år!

Vårt engagemang

av våra interna och externa spelare och våra coacher på alla nivåer.
Så testas produkten Våra produkttester gör i ett laboratorium.
Där testas tålighet på strängningen genom en maskin som kallas Canon Ball, som kontrollerar livslängden på varje strängning.
Det utförs även ett krafttest med hjälp av maskinen "mouton de charpy" som kontrollerar energifördelningen och produktens kapacitet att överföra bollens hastighet.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen