Referens : 8660607
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BÅTUTRUSTNING

Kikare Steiner Bluhorizons 10x26 STEINER

STEINER
Decathlon
Kikare BluHorizons 10x26 Steiner passar för både segling och friluftsliv. Den är lätt och kompakt. Tillverkad med de senaste teknikerna från Steiner; Autobright, mångsidig kikare.Vattentät hinna på IPX4 gör den perfekt för båtliv.

Produktens fördelar

Viktökning Förstoring med x10
Justerbara Dioptrisk vridratt i mitten; Fast-Close-Focus
Vattentäthet Vattentäthet standard IPX4
Synfält Synfält 1000 m: 98 M
Lätthet 310 gram

Teknisk information

Tekniska detaljer

Förstoring: x10
Objektivets diameter: 26
Inställning: Fast-Close-Focus
Synfält: 98 meter
Färg: svart
Höjd: 114
Bredd: 111 mm
Vikt: 310 g
Ljusstyrka: 6,76
Mörkerseende: 16,12
Utgångspupill: 2,6 mm
Hölje Makrolon® : Väldigt tålig polykarbonat

Förstoring och objektivets kvalitet

Förstoringen med kikaren Bluhorizons är 10. Du ser objektet förstorat x10.Den andra siffran anger objektivets diameter, 26. Objektiv av bästa kvalitet från Steiner High Contrast. Systemet ger dig en klar upplösning med skarpa konturer och naturliga färger.

Maximal klarhet

Teknologin Autobright Steiner ger automatisk en optimal ljusöverföring till linsen, för maximal klarhet även i starkt ljus. Du blir på så vis inte bländad av vatten, sand eller snö, och du får klar sikt även i starkt ljus.

Snabb inställning av skärpan med Fast Close Focus

Dioptrisk vridratt i mitten Fast-Close-Focus behöver bara finjusteras för att få optimal klarhet, oavsett avstånd, och den är bekväm och lättanvänd.De som bär glasögon uppskattar detta.

Tålig och vattentät

Kikaren Bluhorizons 10x26 Steiner passar för alla utomhusaktiviteter, tålig och med en vattentäthet på (IPX4). Skyddad med en gummihinna NBR-Longlife, som gör den tålig för alla väder, samt mot oljestänk eller dyl. Dessutom garanterar Steiner att kikaren fungerar utmärkt i temperaturer på -20 °C och +70 °C.
Tålig tack vare det skyddande höljet i Makrolon (polykarbonat), för alla väder i vildmarken!

Lätt kikare som tas med överallt.

Lätt kikare som är bekväm för båtliv.Kikaren Bluhorizons 10x26 Steiner väger endast 310 gram, och är bekväm att använda.Kompakt och får alltid plats i ryggsäcken!

Bekväma att använda med mjuka okularlinser

Kikaren Bluhorizons 10x26 Steiner har ergonomiska okularlinser i mjuk silikon.Skyddar mot vind och indirekt ljus.Om du bär glasögon viker du bara ner dem..

10 års garanti

10-års garanti förutom de yttre delarna.

Skydda dina ögon

Den exklusiva teknologin Autobright Sunlight Adaptive Lens från Steiner justerar ljusstyrkan automatiskt så den alltid är optimal.Kikaren BluHorizons är verkligen designad så att den alltid fånagr ljuset optimalt, oavsett styrka och vinkel, eller tid på dygnet..

Steiner, ledande inom den internationella marknaden

Året var 1947 i Tyskland, då Karl Steiner skapade Steiner-Optik i sin lilla verkstad. Sedan dess är märket trogna sitt främsta mål;att skapa tålig optisk utrustning av bästa kvalitet.Idag är Steiner det ledande märket för kikare för båtliv, världen över.1979 skapade de kikare med inbyggd kompass.

Vikt

Kikrens vikt

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 10 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen