Referens : 8605668
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Classe réservée pour FIRST

Squashsko SALMING HAWK COURT SALMING

SALMING
Decathlon
För nybörjare och vana spelare. Hawk Court ger dig god komfort och kraft när du rör dig på planen.

Produktens fördelar

Komfort Perfekt justering med Ergo Heel CupTM.
Stötdämpning SoftFoam i hälen för att absorbera 70 % av alla stötar.
Stabilitet Förstärkningar i mellanfoten för bättre stabilitet.
Sitter väl Integrerad innersko för optimalt stöd.
Fäste Supergrip består av patenterade sexhörningar för optimalt fäste.
Framåtdriv Mellansulan ger god energiöverföring.

Teknisk information

Koncept: RUNLITE2™

Mellansulan RunLite2 ™ har ett särskilt EVA-skum som är slittåligt och som ger en skönare känsla mot golvet.Mellansulan är lätt och flexibel och ger bra känsla mot golvet.

Koncept: ROLLBAR™

Teknologin RollBarTM är snedslipade inlägg på insidan av sulan som hjälper till att göra tryckytan för foten större, ända till tårna, vilket ger bättre steg i sidled.

Koncept: T.G.S. 62/75°

Det unika systemet T.G.S. 62/75° finns mellan häl och hålfot (62 % av skon) för att optimera stabilitet, komfort och på så sätt även prestation.Stor flexibilitet fram för att få en mer naturlig fotrörelse.Skon viks på de rätta ställena och minskar påfrestningarna från sidorörelser.

Koncept: EXO SKELETON™

Exo Skeleton stabiliserar foten vid sidorörelser och minskar trycket över leder och ben inuti foten. Detta extra stöd gör dessutom att man kan undvika friktion som ger tryck från sidorna vilket skyddar hålfoten och fotens framdel.

Koncept: ERGO HEEL CUP™

Ergo Heel CupTM ger hälen stabilitet och styvhet, vilket är viktigt för optimal komfort och passform.
Ny, längre design.

Koncept: EXAGRIP™

HexagripTM är ett gummimaterial som är mycket lätt och hållbart och som tagits fram för att du ska kunna röra dig med mycket bra fäste på alla sorters underlag inomhus.

Koncept: LMS™

LMS TM är en mycket tunn förstärkning som sitter vid mellanfotens båge och som hjälper till att stödja vid sidorörelser.

Koncept: VIPERSKIN™

En ny konstruktion på ovandelen som har tre lager i mjuk mesh mot foten, förstärkta zoner i mikrofiber. Allt hålls ihop av en tunn TPU-film. Kombinationen av dessa zoner skapar en mjuk men stel konstruktion som ger perfekt stöd åt foten.

Koncept: EXO SKELETON

Exo Skeleton stabiliserar foten vid sidorörelser och minskar trycket över leder och ben inuti foten. Detta extra stöd gör dessutom att man kan undvika friktion som ger tryck från sidorna vilket skyddar hålfoten och fotens framdel.

Koncept: SOFTFOAM™

Den här dämpningen minskar stötar och finns i stötzonen i hälen.Inlägget i SoftFOAM ™ har 70 % bättre stötupptagningsförmåga än en standard mellansula i EVA.RECOIL™ och SoftFOAM™ kombinerat ger ett perfekt skydd så att du kan ge allt på squashbanan.

Se mer Se mindre

Material och råd

Skötselråd: Tvätta med tvättservett.
Förvaringstips Tänk på att vädra skorna och förvara dem torrt.
Begränsad användning: Ej maskintvätt.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen