Hemleverans Express - Hos dig nästa dag! Leverans inom Stockholms län
Referens : 8494275
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
EQUIPEMENT SNOWBOARD HOMME EXPERT

Snowboard- och skidjacka SNB JKT 900 herr petroleum WEDZE

WEDZE
Användarbetyg
Decathlon
tills 1 899kr -%

Från

1 899kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
1 899kr -%
Innan0krNu1 899kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Snowboardfantaster har utvecklat den här jackan för att ge den krävande åkaren optimal slitstyrka och mångsidighet. Snowboardjackan SNB JKT 900 för att stå emot alla utmaningar med automatisk åtdragning vid ärmslut, en huva som kan bäras över hjälmen och många andra smarta detaljer.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Tålighet Materialet är tåligt mot nötning och revor
Vattentäthet 15 000 mm membran, 100 % täta sömmar.
Rörelsefrihet Regular passform – bättre rörelsefrihet, även med ryggskena.
Värme Vadd i dunimitation i återvunnen polyester, 80 g/m2
Andningsförmåga Material som andas och mekanisk ventilation (RET = 4,94)
Justerbara 3D-huva, automatisk åtdragning vid ärmslut.
Fickor 7 fickor: 2 för händerna, 2 bröstfickor, 1 innerficka, 1 för liftkort.
Hindrar snö från att komma in Ergonomiska ärmar och muddar med automatisk "fitting".

Teknisk information

Hjälp att välja rätt storlek

Personen på bilden har storlek XL och är 188 cm lång.
Hans mått är:
Midjevidd: 95 cm
Bröstvidd: 106 cm
Ärmlängd: 64 cm

Inga kompromisser med din säkerhet

För att lättare söka efter användaren vid laviner på skidorter med systemet, är produkten utrustad med RECCO-system.
http://fr.recco.com/le-systeme-recco

Hur fungerar min produktgaranti?

Produkten har 5 års garanti räknat från datum på kassakvittot. Garantin omfattar kostnadsfri reparation eller byte. Garantin omfattar produktfel med undantag för normalt slitage eller sådana som beror på onormal användning. Den 5-åriga specialgarantin kräver att man kan uppvisa ett daterat kassakvitto.

Hur kan jag vara säker på jackans hållbarhet?

Vi lämnar 5 års garanti på våra produkter och reparerar dem via lokala handlare om produkterna skulle skadas. Kontakta decathlon.fr för att få veta mer om hur du bär dig åt för att reparera produkten.
Vi är särskilt noggranna vid valet av material och sammanfogningstekniker till våra produkter, för att kunna garantera god slitstyrka och hållbarhet för snowboardåkning.

Kan jag jämföra olika produkters miljöpåverkan?

Produktens miljöpåverkan beräknas för hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har på eget initiativ tagit fram denna bedömning av miljöpåverkan.
Alla våra hållbarhetsinitiativ presenteras på http://developpement-durable.decathlon.com/

WAXÉ - för att inte se ut som alla andra åkare

Huvudmaterialet i jackan kallar vi WAXÉ. I likhet med jeanstyg förändras materialet och blir mer attraktivt med tiden. Din jacka kommer att avspegla din åkstil och att skilja dig från alla andra åkares jackor. Färgen och sliteffekten på det nya materialet kan även skilja sig från fotot.

En mångsidig och verkligt smart produkt!

Jackan har helt enkelt skapats av passionerade åkare för passionerade åkare. Dessutom har vi skapat skärningar och ryggsäckdetaljer för riktigt hållbara produkter och ett automatiskt system för justering av ärmslut mot vantar och handskar. Inget mer strul med att stänga muddar och att ha snö som täpper till kardborrlås. Och som grädde på moset har jackan ett 3D-meshtyg som andas och är fantastiskt behagligt

Kan jag vara säker på att jackan skyddar mot oväder?

För att bäst kunna hantera olika väderlekar (regn, snö, vind m.m.) har jackan tillverkats i ett material och med en sammanfogningsteknik som gör den helt vattentät, och som även begränsar vindens påverkan. För att säkerställa vattentätheten har produkten genomgått ett test i en specialdusch som återger alla sorters väder en snowboardåkare kan möta. Slutligen har den testats i bruk under flera dagars snowboardåkning i alla väder, för att ytterligare kontrollera vattentätheten.

Vatten kan tränga in genom sömmar. Har plagget vattentäta sömmar?

Utöver det vattentäta tyget har byxan utrustats med vattentäta sömmar. Det rör sig om vattentäta band som fästs på sömmarnas insida så att vattnet inte kan tränga in. Alla sömmarna är vattentäta.

Varför är jackan vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Denna egenskap uppnås genom en ytbehandling av tygets yttersida. Tyget suger därmed inte upp vatten och förblir lätt och varmt. Plagget bör återimpregneras under sin livslängd (efter varannan eller var tredje tvätt). Alla våra vattentäta jackor har behandlats för att vara vattenavstötande.

Vad är ett membran?

Ett membran är ett mycket tunt material (mellan 5 och 25 mikrometer) som appliceras på tygets insida, och som gör plagget både vattentätt och ventilerande. Membranen släpper inte igenom vatten men släpper ut vattenånga som kroppen genererar under åkning.

Hur håller jackan mig varm?

För att hålla dig varm använder vi en isolerande stoppning av dunimitation. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters syntetstoppning (vanlig, funktionsstoppning, stoppning med silikon m.m.) som alla ger plagget olika egenskaper (t.ex. värmeisolering, låg vikt och töjbarhet). Vi använder en till 100 % återvunnen vadd som gör att produktens påverkan på miljön minskar.

Hur ska jag klä mig för att inte frysa i backen?

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager. Principen är enkel: bär 3 lager olika textiler som vart och ett har sin specifika funktion. Understället ska producera och hålla kvar värmen. Huv- eller tjocktröjan tillför mer värme, medan jackan skyddar mot väder och vind. Alla 3 lager måste andas för att leda bort fukten.

Hur undviker jag att få in snö i jackan?

Våra jackor är utrustade med elastiska snölås som dras åt i midjan. Om du ramlar, eller åker i yrande nysnö, gör snölåset att du slipper få in snö innanför kläderna.

Hur ska jag sköta min produkt?

För att de ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi: Maskintvätt 30°. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Inget mjukmedel. Vrid gärna ur plagget för hand. Låt torka på galge på varm och luftig plats. Ej kemtvätt. Lägg inte över ett element. Utsidan kan återimpregneras med hjälp av en impregneringsspray för kläder. Läs tvättråden.

Förklaring av vattentäthetens värde som indikeras i vår webbutik och i plagget

Byxorna är utformade med ett vattentätt membran som garanterar vattentäthet på 15000 mm vid inköpstillfället. Alla produkter med ett vattentätt membran går ner i effektivitet efter ett antal tvättar. Därför utför vi även tålighetstester, där plagget tvättas, och uppvisar en bibehållen optimal vattentäthet, även efter 5 tvättar. Värdet på 8 000 mm efter 5 tvättar står tryckt på jackans insida, så att informationen stämmer om du t.ex. skulle vilja sälja produkten.

Vikt

S: 1,24 kg
M: 1,31 kg
L: 1,38 kg
XL: 1,45 kg
XXL: 1,5 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyamid
Stoppning
100.00% Polyester
Yttertyg
100.00% Polyester
Huvudfoder
100.00% Polyamid
Annat foder
100.00% Polyester
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.
Rättslig notis Denna produkt har konstruerats för snowboard- och skidåkning. Vid annan användning riskerar du att överskrida produktens tekniska förmåga. Vi rekommenderar starkt att man bär hjälm, ryggskydd och skyddsshorts för att njuta fullt ut av sin sport.
Upptäck hur produkten används

Vårt engagemang

produktchefen för Freeride World Qualifier (https://www.freerideworldtour.com/home/freeride-world-qualifier) och av passionerade snowboard- och skidåkare. Vill du vara med i Decathlons tester? Kontakta oss på decathlon.com!
Så testas produkten Alla snowboardprodukter från Decathlon har provats ut under verkliga förhållanden: i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker snowboard (och skidor). Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att det program som produkten har konstruerats för perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 5 År

omdömen

Personalens Omdömen