Referens : 8398695
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
EQUIPEMENT SKI DE PISTE CONFIRME FEMME

Skidbyxa SLIDE 500 Dam WEDZE

WEDZE
4.5/5
Användarbetyg
Decathlon
tills 499kr -40%

Från

299kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från 26/12/2018 Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från 26/12/2018 så långt lagret räcker
349kr %
Innan0krNu349kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
För skid- eller snowboardåkaren som åker ofta ca. 1-2 veckor per år. Förenar elegans och prestanda.Kroppsnära skärning. Bekvämt stretchtyg.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 299kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

PRODUKTENS FÖRDELAR

Värme Vindtätt tyg med ytbehandling.Fleece på insidan.
Vattentäthet Vattentätt membran + vattenavvisande förmåga.Ej vattentäta sömmar.
Rörelsefrihet Material 100 % stretch för kroppsnära passform.
Andningsförmåga Materialet för ut fukt så att du håller dig torr.
Justerbara Blixtlåsöppning vid benslut så att det ska gå lätt att ta på pjäxan.
Fickor 1 liten säkrad ficka med blixtlås.
Upptäck produkten i användning

TEKNISK INFORMATION

Hur kan jag vara säker på att plagget skyddar mot oväder?

Byxan har tagits fram med ett vattenavvisande och vindtätt tyg som ger god värmeisolering och står emot regn, snö och vind. Byxan är ofodrad och vi rekommenderar att man bär ett par varma tights under.

Varför är byxan vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Byxan 580 SLIM är gjord i vattenavstötande material som gör att den står emot oväder bättre. Det är en teknisk lösning som håller dig torr längre i skidpisterna. För att plagget ska vara fortsatt vattenavstötande måste dess ytbehandling upprepas regelbundet, med hjälp av särskilda produkter som finns tillgängliga i våra butiker.

Byxan är försedd med en ytbeläggning - vad är syftet med denna?

Den vattentäta ytbeläggningen skapas genom att ett särskilt material stryks på tygets insida. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut så det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. Detta för att du ska hålla dig torr under hela aktiviteten.

Vad tillför membranet till byxan?

NOVADRY-membranet är ett väldigt tunt material som placerats på innersidan av yttertyget. Det är absorberande, och det blockerar vatten från utsidan men motverkar fukt som produceras av kroppen inifrån. Membran är lösningen för dig som vill hålla dig torr och varm länge

Vad betyder det att byxan andas?

Med det menas förmågan att låta vattenånga som produceras av kroppen under träning föras ut till tygets utsida, så att huden hålls torr. För att veta om ett material har bra andningsförmåga gör man ett test på dess förmåga att stå emot avdunstning, kallat RET (standardtest ISO 11092). Ju lägre RET-värdet är, desto mer andas tyget. Wed'ze använder material och tekniska lösningar (blixtlås, luftning, mesh) som begränsar kondens på insidan av plagget. RET-värde för byxan 580 SLIM: under 12.

Hur ska jag klä mig för att inte frysa om benen i backen?

För att hålla benen torra och varma, klä dig i 2 lager som andas, t.ex. 1 underställsbyxa eller 1 par tights tillsammans med 1 skidbyxa som skyddar mot väder och vind.

Hur undviker jag att få in snö i byxan?

Våra byxor har töjbara snölås i bensluten som placeras över pjäxorna. Om du ramlar, eller åker i yrande nysnö, gör de att du slipper få in snö i byxan.

Hur kan jag vara säker på byxans hållbarhet?

Jackan är utformad med tanke på hur krävande vintersport är. Vi är särskilt noggranna vid valet av material till våra produkter.

Hur tvättar jag mina skidkläder?

För att de ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi: maskintvätt 30 °. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Inget mjukmedel. Vrid gärna ur plagget för hand. Låt torka på en galge på en varm och luftig plats. Ej kemtvätt. Lägg inte över ett element. Utsidan kan återimpregneras med hjälp av en impregneringsspray för kläder. Läs tvättråden.

Översikt av miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-märkning görs för att du genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, osv.) enkelt ska kunna identifiera de produkter som är bäst för miljön.
Decathlon är en frivillig deltagare i denna miljömärkning.
För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Se fler Se färre

MATERIAL OCH RÅD

Komposition
Huvudmaterial
88.00% Polyester, 12.00% Elastan
Foder
100.00% Polyester
Beläggning
100.00% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel. Tvättas ut och in.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt innan förvaring i ett torrt och luftigt utrymme

VÅRT ENGAGEMANG

12 av våra Decathlon-kunder har medverkat i brukstesten i Tignes (Frankrike) . Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på wedze.com!
Så testas produkten Alla Wed'zes produkter är skapade, designade och konstruerade i Mont-Blanc-dalen. De testas sedan i användarförhållanden som är identiska med dem som du själv kommer att befinna dig (i snö, kyla, pudersnö, etc.) Konstruktionsteamen ser till att programmet för vilket produkten har utvecklats helt och hållet motsvarar dess användning i praktiken.
Garanti: 2 År

DINA OMDÖMEN

PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE