• Video
Referens : 8407747
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd

Sko MH500 MID WTP Junior lila

4.6/5
4.6/5

Färg : Mörk plammonlila / Kolgrå

Decathlon
tills 449kr -%

Från

449kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
449kr -%
Innan0krNu449kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
dagsturer i bergstrakter i alla väder och längs mer krävande leder. De här vandringskängorna för barn är perfekta för bergsstigar tack vare sulan med bra fäste, det förstärkta skaftet och det vattentäta membranet.

Produktens fördelar

Grepp Sulan är utmärkt både för torrt och lerigt underlag.
Vattentäthet Vattentätt membran som testats på 8 km vandring med vatten över halva skaftet.
Stötdämpning Stötdämpningen i PU under hela foten gör skon mycket bekväm.
Lätthet 334 g per sko i storlek 36.
Sitter väl Halvstyvt skaft som ger bra stöd åt fotleden.

Teknisk information

Sulans fäste

Designen på sulan har utvecklats under en lång tid i våra Decathlon-labb. Den är gjord i en speciell gummiblandning för att ha så bra grepp som möjligt i bergiga landskap. Eftersom behoven inte är desamma i våt som i torr terräng strävar vi systematisk efter att ta fram en sula med den bästa avvägningen mellan de båda.

Test av skornas vattentäthet

Testade i laboratorier och i bruk. Försedda med Novadry® för att garantera dig optimal vattentäthet och andningsförmåga. Först sänker vi ned skorna i vatten under lufttryck för att försäkra oss om att skons yta inte har några bubblor. Sedan placeras de, till hälften nedsänkta i vatten, på en mekanisk arm som simulerar gång, för att se till att skons insida hålls helt torr.

FÖRLÄNG SKORNAS VATTENTÄTHET

En skos vattentäthet utsätts ofta för problem då vatten tränger in ovanför skaftet. Du kan därför använda damasker för att vara helt säker på att hålla fötterna torra under vandringen. De skyddar även mot grus och sand. Det rekommenderas att ibland spraya skorna för att återaktivera vattentätheten, och skydda skorna mot fläckar.

Köpråd

Stå upp och pröva båda skorna tillsammans med vandringssockor. Pröva flera modeller och flera storlekar om du behöver. Det finns två komfortpunkter att kontrollera: nedtramp av hälen och framfoten i nedförsbacke. Skorna får inte trycka någonstans. Be gärna barnet gå runt lite i butiken. Få barnet att använda skorna lite i taget under de första vandringsturerna för att anpassa dem till barnets fötter.

VILKEN STORLEK PASSAR?

För vandringsskor kan du gärna välja en storlek större än i vanliga fall. för bästa komfort så inte tårna tar emot i nedförsbacke. Tips: håll alltid naglarna väl klippta. Kontrollera att du har snört skorna ordentligt så inte foten glider i skon i nerförsbacke.

Laboratorietest

Andra laboratorietester har också gjorts för att garantera följande punkter: att öglor och remmar sitter, limning, UV-tålighet, slitning av sulan och material i ovandelen, påskyndad föråldring.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
100% Polyuretan
Ovandel i
50% Polyuretan, 50% Polyester
Insida i
100% Polyester
Skötselråd: Tvätta med en fuktig trasa. Torka på torr och välventilerad plats.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Förvaringstips Förvaras torrt, luftigt och mörkt.
Begränsad användning: Modellen är ej avsedd för vuxna.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla våra skor har testats i praktiken runt Mont Blanc-massivet, av representanter för målgruppen och under förhållanden som liknar dem de är avsedda att användas i.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen