Referens : 8602862
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR FÖR GYMNASTIK, BABY

Gympasko 750 I LEARN Baby rosa DOMYOS

DOMYOS

Färg : Rosabeige / Kritvit

Decathlon
Våra utvecklare av barngympa-produkter har utvecklat dessa skor för barnets psykomotoriska utveckling. Skorna för barngympa är lätta och bekväma, och sitter stadigt på fötterna för att vara följsamma. Tillverkade i material som andas.

Produktens fördelar

Andningsförmåga Skons mycket material låter luft passera för bättre komfort.
Böjlighet Mjuk och följsam sula med böjskåror framtill.
Sitter väl Styv bakkappa i hälen för att ge stöd.
Enkelhet Smart: ta ut innersulan för att se så att storleken är rätt!
Lätt att ta på/av sig Märkning högerfot/vänsterfot, kardborrband och stor öppning.
Fäste Yttersula i gummi som inte glider eller gör märken.

Teknisk information

Skor som är anpassade till små barn:

Mellan 1 och 6 år har fötterna stor betydelse för barnets utveckling och tillväxt. Våra skor är specifikt anpassade för barns fötter och deras utveckling.

Vilka skor passar mitt barn?

1 till 2 år (storlek 20 till 24): lär sig gå. Fötterna är runda och knubbiga: Skorna I LEARN är mycket mjuka och lätta att gå i. 3 till 6 år (storlek 25 till 30): utveckla gång, spring och hopp. Fötterna blir starkare och hålfoten börjar formas: Skorna I MOVE är följsamma med bra stöd

Barns fötter mellan 3 och 6 år

För barn 3-6 år som springer och hoppar mycket är det viktigt med en sko som både skyddar foten och ger bra rörelsefrihet. Skorna Domyos I MOVE ger dessutom mycket bra stöd baktill för foten. Barn i den åldern utvecklas (växer mycket) och rör sig mer (både längre och mer intensivt). Därför behöver de mer stöd och skydd.

Välj rätt storlek

Lätt att kontrollera storlek: ta ut innersulan och placera den på golvet. Placera sedan barnets fot över innersulan, så ser du om det är rätt storlek. Hälen ska vara vid linjen där bak. Om tårna är inom zonen framtill, passar skon! Tänk på att ofta kontrollera storleken. Det är mellan 1 och 3 den viktiga tillväxten av foten sker. Du kan även hitta information i vår storleksguide på vår webbplats.

Fotvalv eller inte?

I början av livet har vi naturligt platta fötter. När vi börjar gå börjar fotvalvet formas och musklerna i foten utvecklas. Av den anledningen är det viktigt att ha skor som är formade efter fotvalv under tillväxten hos barn

Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn

Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.

Fysiska och psykiska fördelar

Vilka är de fysiska fördelarna?
- Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten - Utveckla styrka och smidighet - Bra tillväxt - Motverka fetma. Vilka är de psykiska fördelarna?
- Barnet får bra självkänsla - Integreras i en grupp - Blir bättre i skolan - Hjälper att motverka stress och ångest

Gympan

Har du hört talas om barngympa?
Det är gymnastik för alla över 10 månader och upp till 6 år gamla. Det är en rolig aktivitet som utövas i en sal med anpassade träningstillbehör.
barngympa
hjälper barnet att utveckla sin motorik genom många olika aktiviteter.
Det är en bra träningsform att börja med.

Fördelarna med aktiviteten

barngympa hjälper barnet att utvecklas fysiskt. De tränar bland annat motorik, koordination och balans. Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
100% Gummi
Ovandel i
30% Polyuretan, 70% Polyester
Insida i
30% Polyester, 70% EVA
Skötselråd: Handtvätt.
Förvaringstips Förvara skorna i skydd från fukt och sol.

Vårt engagemang

En ingenjör från vår service "forskning och utveckling" och en fotspecialist har hjälpt oss att skapa en mycket bra sko för små barn som växer.
Så testas produkten Alla skor från Domyos har genomgått laboratorietester, som t.ex kontrollerar skornas grepp och nötningsbeständighet. Skorna är även godkända efter Decathlons strikta toxikologiska tester.

Alla skor från Domyos har testats i bruk av barn.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen