Referens : 8543179
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDHANDSKAR JUNIOR

SKIDVANTE VARM VATTENTÄT 100 SVART WEDZE

WEDZE
4.1/5
4.1/5

Färg : SVART

Decathlon
Vi har tagit fram de här vantarna för unga åkare som inte åker så ofta. Tack vare dem hålls händerna varma i alla väder Vantarna är varma, vattentäta och slitstarka och perfekta när man lär sig åka skidor eller leker i snön.

Produktens fördelar

Värme Vaddstoppning 150 g/m² med borstat foder.
Vattentäthet Vattentätt membran och vattenavvisande yttertyg
Tålighet Handflata i PU för att vara tålig.
Justerbara Resårband vid handleden. Bred öppning i mudden.

Teknisk information

Materialets vattenavstötande förmåga

Alla Wedze handskar och vantar har en vattenavvisande behandling som gör att tyget inte absorberar vatten, utan glider av tygets yta. Det gör att tyget inte suger upp vatten, utan håller sig lätt och varmt. Materialet blir vattenavvisande genom behandling av den utvändiga ytan. För att förbli effektiv måste ytbehandlingen upprepas vid varannan till var tredje tvätt, med hjälp av särskilda produkter som finns i våra butiker.

VATTENTÄTT MEMBRAN

Vanten har ett vattentät membran bestående av en tunn polymerhinna som placerats mellan fodret och tygets yttersida. Membranet hindrar vatten från att tränga in och gör produkten vattentät. Dessutom har yttermaterialet fått en vattenavvisande behandling som hindrar att vatten absorberas. Endast handskar av gummi och liknande är täta. Vid extrema fuktförhållanden är en handske med membran begränsat vattentät.

VINDAVVISANDE

Alla Wedzes handskar och vantar är vindtäta. Visste du att vinden ökar nedkylningseffekten? När utomhustemperaturen är 0° med 20 km vind upplevs temperaturen som -10°. De vindtäta materialen minskar nerkylningseffekten från vinden och av hastigheten när du åker.

LÄTTA ATT TA PÅ

Ta på handskarna snabbt och effektivt genom att helt enkelt dra handledsremmen inåt med motsatt hand.

HANDLEDSREM

Ett elastiskt band kring handleden gör att du kan ta av handskarna, till exempel i liften, utan att riskera att tappa dem.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Handflata
100% Polyester
Stoppning
100% Polyester
Beläggning
100% Polyuretan
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Låt produkten torka helt innan den läggs undan.

Vårt engagemang

Så testas produkten Wedzes handskar och vantar har testats i de användningsförhållanden de utformats för: snö, kyla och andra förhållanden som kan förekomma vid skidåkning. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen