Referens : 8397859
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDUTRUSTNING SKIDÅKNING NYBÖRJARE TJEJ

SKIDOVERALL 100 JUNIOR ROSA WEDZE

WEDZE
4.2/5
4.2/5
Decathlon
Vårt team av föräldrar har tagit fram denna skidoverall för barn som börjar med utförsåkning. Allt-i-ett för att hålla sig varm och torr under skidveckan. Skidoverallen är varm och vattentät och därmed perfekt för barn som håller på att upptäcka skidåkning och gärna leker i snön.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Värme Vaddering 150 g/m² (överkropp). Ärmar och ben 100 g/m². Fleecefoder.
Vattentäthet God: ytbeläggning 5 000 mm, huva. Damasker i benslut, ej vattentäta sömmar.
Andningsförmåga Nedtill, skyddad i krage och ärmar. Material utan andningsförmåga.
Fickor 1 bröstficka, 1 liftkortsficka.
Soliditet Förstärkta benslut.
Anpassning Etikett i fodret för barnets namn.

Teknisk information

Värmeisolerande vaddering

Isolering som håller lagom temperatur, varken för varm eller kall. För att hålla en jämn kroppstemperatur anpassar sig plagget efter kroppens rörelser och vädret. Wedze använder en syntetstoppning för att hålla kroppen varm. Denna syntetstoppning i polyester inkapslar mer eller mindre luft, beroende på fibrernas storlek. Ju tjockare syntetvadderingen är, desto mer luft innehåller den och isoleringseffekten blir effektiv.

Ytbehandling

Ytbeläggningen är ett vattentätt material som placeras på insidan av overallens yttertyg. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut så det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. På så sätt hålls barnen varma och bekväma i pisten.

Liftkortsficka

Praktisk liftkortsficka. Med en liftkortsficka i ärmen för att snabbt komma in i liften.

Slitstark

Välslipade skidor kan nöta på byxbenen eller skidjackans axelpartier. Vi har därför utrustat plaggen med förstärkning över dessa zoner för att undvika att de skadas.

Märkning

Högst upp på fodret bak sitter en etikett där barnets namn kan skrivas in. Ett bra sätt att enkelt hitta jackan i skidskolan, på dagis, eller i skolan.

Hur ska barnen vara klädda för att hålla sig varma i pisten?

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager: Det innersta lagret håller dig torr. Det isolerande, mellersta lagret behåller värmen. Det yttre lagret skyddar mot väder och vind.

Hur ska barnen vara klädda för att inte frysa om benen i pisten?

För att hålla benen torra och varma, klä dig i två lager: En underställsbyxa som för bort svett, tillsammans med en skidbyxa som värmer och skyddar mot väder och vind.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Huvudmaterial
100% Polyester
Huvudfoder
100% Polyester
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas innan användning. Ej kemtvätt. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det kan skada tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla produkter från Wedze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade: det vill säga i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen