Referens : 8528995
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
EQUIPEMENT SKI DE PISTE EXPERT FEMME

SKIDBYXA DAM SKI-P 900 OCKRA WEDZE

WEDZE
5/5
Användarbetyg
Decathlon
tills 849kr -18%

Från

699kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från 11/08/2019 Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från 11/08/2019 så långt lagret räcker
849kr %
Innan0krNu849kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Våra designers har lagt all sin kunskap i denna byxa. Den har alla funktioner och all teknik som en skidåkare på expertnivå vill ha. Glädjen i skidåkning beror också på utrustningen. Med den här byxan kan du njuta fullt ut i skidbacken!
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 299kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

PRODUKTENS FÖRDELAR

Värme Varmt foder och stretch för att isolera och ge rörelsefrihet.
Vattentäthet Alla sömmar är vattentäta för att förhindra att snö tränger in.
Andningsförmåga Blixtlås för ventilation i sidorna.
Fickor 2 fickor med blixtlås och 1 diskret ficka på låret.
Justerbara Kan dras åt i midjan och med bälteshällor.
Rörelsefrihet Åtsittande skärning och förformade knän.
Enkelhet Recco-system som underlättar sökningen vid en lavin.
Soliditet Förstärkningar vid vristen för att undvika skärskador.

TEKNISK INFORMATION

Hur kan jag vara säker på att plagget skyddar mot oväder?

Byxan 900 har gjorts i ett material och med en monteringsteknik som gör den helt vattentät och som även begränsar vindens effekt så att du klarar både regn, snö och vind. För att säkerställa vattentätheten har byxan genomgått ett test i en specialdusch som återger alla sorters väder en skidåkare kan möta. Produktens vattentäthet har även testats i bruk, under flera dagars skidåkning i varierande väderlek.

Varför är byxan vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Byxan 900 är gjord i vattenavstötande material som gör att den står emot oväder bättre. Det är en teknisk lösning som håller dig torr längre i skidpisterna. För att plagget ska vara fortsatt vattenavstötande måste dess ytbehandling upprepas regelbundet, med hjälp av särskilda produkter som finns tillgängliga i våra butiker.

Byxa med ytbeläggning: vad är syftet med denna?

Den vattentäta ytbeläggningen skapas genom att ett särskilt material stryks på tygets insida. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut så det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. Detta för att du ska hålla dig torr under hela aktiviteten.

Vatten kan tränga in genom sömmar. Plaggets vattentäta sömmar

Utöver det vattentäta tyget har byxan försetts med vattentäta sömmar. Det rör sig om vattentäta band som fästs på alla sömmar på insidan så att vattnet inte kan tränga in.

Vad tillför membranet till byxan?

NOVADRY-membranet är ett mycket tunt material som placerats på yttertygets insida. Det är absorberande, och det blockerar vatten från utsidan men motverkar fukt som produceras av kroppen inifrån. Membran är lösningen för dig som vill hålla dig torr och varm länge.

Hur håller skidbyxan mig varm?

Vi använder en syntetstoppning för att isolera värmen. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters vaddering: standard, teknisk, med silikon, som alla har olika egenskaper: (t.ex. värmeisolering, låg vikt och töjbarhet).

Vad betyder det att byxan andas?

Med det menas förmågan att låta vattenånga som produceras av kroppen under träning föras bort till tygets utsida, så att huden hålls torr. För att veta om ett material har bra andningsförmåga gör man ett test på dess förmåga att stå emot avdunstning, kallat RET (standardtest ISO 11092). Ju lägre RET-värdet är, desto mer andas tyget. Wed'ze använder material och tekniska lösningar (blixtlås, luftning, mesh) som begränsar kondens på insidan av plagget. RET-tal för byxan 900: under 12.

Hur ska jag klä mig för att inte frysa om benen i backen?

För att hålla benen torra och varma, klä dig i 2 lager som andas, t.ex. 1 underställsbyxa eller 1 par tights tillsammans med 1 skidbyxa som skyddar mot väder och vind.

Hur undviker jag att få in snö i byxan?

Våra byxor har töjbara snölås i bensluten som placeras över pjäxorna. Om du ramlar, eller åker i yrande nysnö, gör de att du slipper få in snö i byxan.

Hur kan jag vara säker på byxans hållbarhet?

Jackan är utformad med tanke på hur krävande vintersport är. Vi är särskilt noggranna vid valet av material till våra produkter.

Hur ska jag tvätta mina skidkläder?

För att de ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi: maskintvätt 30 °. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Inget mjukmedel. Vrid gärna ur plagget för hand. Låt torka på en galge på en varm och luftig plats. Ej kemtvätt. Lägg inte över ett element. Utsidan kan återimpregneras med hjälp av en impregneringsspray för kläder. Läs tvättråden.

Se fler Se färre

MATERIAL OCH RÅD

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Stoppning
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Beläggning
100.00% Polyuretan - Beläggning
Ficka
76.00% Polyamid, 24.00% Elastan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt innan förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

VÅRT ENGAGEMANG

12 Decathlon-kunder har medverkat i brukstesten i Tignes (Frankrike). Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på wedze.com!
Så testas produkten Alla Wed'zes produkter är skapade, designade och konstruerade i Mont-Blanc-dalen. De testas sedan i användarförhållanden som är identiska med dem som du själv kommer att befinna dig (i snö, kyla, pudersnö, etc.). Konstruktionsteamen ser till att programmet för vilket produkten har utvecklats helt och hållet motsvarar dess användning i praktiken.
Garanti: 2 År

DINA OMDÖMEN

PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE