Referens : 8504633
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BADKLÄDER FÖR SIMNING, FLICKA

Simdräkt för tävling FINA junior orange svart NABAIJI

NABAIJI
Decathlon
Avsedd för den unga expertsimmaren som tävlar och som vill ha en våtdräkt som även ger musklerna stöd. Tävlingsdräkt för simning. Godkänd av FINA (Internationella simförbundet) för kompression, glid och aerodynamik.

Produktens fördelar

Hydrodynamik AQUARACE-teknologin minskar motståndet vid kroppens förflyttning i vattnet.
Glidkvalitet Vattenavstötande tyg som ger perfekt glid och knappt absorberar något vatten
Muskelstöd Utmärkt muskelstöd med hård elasticitet.

Teknisk information

Din träning

Den unga expertsimmaren vill utveckla sin fysik och sin prestation. För att hålla under hård träning har Nabaiji utvecklat en serie badkläder som är ultratåliga mot klor. Skärningen är högre för en snyggare stil. För de som tävlar har Nabaiji dessutom gjort den mycket stödjande och följsam i vattnet för optimal prestation.

Modell

O-formad rygg: en baddräkt ska vara bekväm och ge dig bra rörelsefrihet. Därför lägger vi extra stor vikt vid valet av ryggmodell på baddräkten. Den O-formade ryggen är perfekt anpassad för simträning. Axelbanden är placerade för att frigöra skulderbladen och på så sätt ge god rörelsefrihet.

Material

Tack vare den höga andelen elastan kan AQUARACE-materialet vara ultratunt och lätt samtidigt som det är ultratåligt mot revor. För övrigt främjar tunnheten och den vattenavstötande förmågan en supersnabb torkning efter simning. Tyget absorberar nästan inget vatten utan blockerar det i stället på utsidan genom att skapa väldigt små bubblor som är till hjälp för flytförmågan

AQUARACE-teknologi:

Våtdräkterna och simplaggen med AQUARACE-teknologi är utvecklade för tävlingssimmare för att förbättra deras prestationer genom att ge dem bättre hydrodynamik, ökad flytbarhet samt minskad trötthet under ansträngning.

Muskelkompression

Material som ger god kompression. Hög elastanhalt.
De förstärka banden i rött ger bra tryck och kompression över magen och benen.
Tack vare det tekniska materialet som pressar på muskelmassan, ökar blodcirkulationen och optimerar därmed energiförbrukningen.

Glidfritt band

Halkfria band i kanten av lår och midja för att plagget ska sitta perfekt. Det gör att dräkten sitter där den ska även när du dyker och vänder samt minskar motståndet i vattnet.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
53% Polyamid, 47% Elastan
Foder
77% Polyamid, 23% Elastan
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen