Referens : 8569534
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd

SHORTS MH500 TW GRÖNA

Färg : Påfågelsblå / Mörk petrolium

Decathlon
Våra produktutvecklare som är vandrare har tagit fram dessa shorts för att springa, klättra, hoppa och leka i bergstrakter på soliga dagar Shorts MH500 klarar alla de påfrestningar som ett barn kan utsätta det för. De är lätta, bekväma och andas och gör att barnet kan upptäcka bergen utan att behöva oroa sig.

Produktens fördelar

Soliditet Tyg som tål friluftslivets slitage.
Torkhastighet Ventilerande material och mesh i ryggslutet för bättre svettavledning.
Lätthet Väger bara 196 g i storlek 10-11 år

Teknisk information

Materialens tålighet

Testad för att hålla för nötning och slitage: vi kontrollerar exempelvis med laboratorietest att fleecen inte noppar sig. Färgbeständighetstest: Färgbeständigheten testas rigoröst för att färgerna inte ska lösas upp i kontakt med saliv. Tester av längre tids slitage: upprepade tvättar ska inte ändra materialets egenskaper, tjocklek eller utseende.

Tekniska detaljer

Midja med resår för att anpassas till kroppen. 2 handfickor, 1 sidficka som kan stängas.

Vårt jämförelsesystem för produkternas miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknas för hela dess livscykel och med olika indikatorer.Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera vilka produkter som har minst miljöpåverkan när du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har på eget initiativ tagit fram denna bedömning av miljöpåverkan.För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyamid
Foder
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas innan användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara torrt och rent.

Vårt engagemang

Teamet av våra unga testare i Mont Blanc-dalen (Frankrike) och vårt laboratorium för forskning och utveckling med ansvar, arbetar för att välja ut de bästa materialen.
Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Vi genomför hårda fälttester av produkterna eftersom vi är övertygade om att det endast är i verkliga situationer som vi kan förbättras.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen