Referens : 8489813
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER FÖR GYMNASTIK, PILATES, HERR

Shorts sport långa 900 slim Herr svart NYAMBA

NYAMBA
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Våra designers har utformat de här shortsen för pilates och soft gym. Plagget är tänkt att bäras vid medelintensiv träning. Ett par shorts i längre modell som slutar ovanför knäna. Försedda med blixtlåsfickor. Smal passform för att inte glida ner när du lyfter på benen. Slät resårmidja.

Produktens fördelar

Mjukhet Tyg som till största delen består av bomull, vilket gör det mjukt och bekvämt.
Svettbortförsel Meshen och polyestern ger god svettavledning.
Töjbar Tygets stickning gör det naturligt töjbart. Grenkil.

Teknisk information

Bra produkter till ett rimligt pris - vi förklarar

Hos Decathlon utformar, tillverkar och säljer vi våra produkter i hela världen. Det gör att vi kan kontrollera hela processen av våra produkter: från skiss till utformning och tillverkning, förpackning, transport, reklam... Vårt mål är enkelt: vi vill kunna erbjuda dig produkter av hög kvalitet och till ett rimligt pris.

Vilka är fördelarna med shortsen 900?

För soft gym och pilates. Meshzon bak i ländryggen, fickor med dragkedjor, platt resårmidja, en åtsittande modell och en töjbar gren gör att du kan göra alla ställningar obehindrat.

Vad är produktens lilla extra?

Den är lättskött och hållbar. Både material och färg håller för upprepad tvätt i tvättmaskin. Tyget torkar supersnabbt och behöver inte strykas. Perfekt för träningen!

Översikt av miljöpåverkan

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:

Gym Stretching & Pilates-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
20% Polyester, 7% Elastan, 73% Bomull
Ficka
100% Bomull
Detalj
57% Polyester, 43% Bomull
Skötselråd: Tvättas ut och in.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs. Dessutom genomförs brukstester ledda av ett team ingenjörer, där en testpanel provar produkterna i de avsedda användarförhållandena. Detta hjälper mig som produktchef att, tillsammans med designteamet, ta fram produkter som gör våra kunder nöjda.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen