Referens : 8580073
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Sportväskor lagsport.

Ryggsäck URBAN 35 L ljusblå KIPSTA

KIPSTA
5/5
5/5

Färg : Stormblå / SVART

Decathlon
Vårt team har tagit fram ryggsäcken Urban 35 liter med roll-top för dig som vill ha en väska för vardag och träning. Den rymmer allt du behöver i vardagen! Letar du efter en praktisk ryggsäck? Vi har tagit fram ryggsäcken Urban som har separata fack för dina träningsgrejer och dina andra saker, som t.ex. laptop.

Produktens fördelar

Volym Justerbar 30-35 l.Uppfyller kraven för kabinväskor.
Mått: 52x29x15 cm.
Flera fack Nio fack varav fem huvudfack och fyra extrafack.
Tålighet Tåligt material som står emot vardagsslit.
Bärkomfort Bekväm modell med breda axelremmar och vadderad rygg.
Formar sig efter kroppen Justerbara remmar.
Vattenfrånstötande egenskap Vattenavvisande material för att skydda dina saker från regn.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Koncept

Vårt utvecklingsteam skapade ryggsäcken Urban för att den skulle passa även i stan (för kollektivtrafik, cykel m.m.). Ryggsäcken är praktisk med flera fack och har separata fack för personliga saker (laptop, laddare, telefon m.m.). Den är skapad i trendig design och är bekväm med vaddering. Remmarna kan justeras efter hur du vill ha dem.

Om ryggsäcken Urban 35 L

Väskan har nio fack där du kan skilja träningskläderna från andra saker, samt ett speciellt fack för skor. Den har även fack som rymmer dina saker för jobbet.Bottenfacket rymmer ett par skor i stl 46 eller en basketboll i stl 7 eller en cykelhjälm.Facket mot ryggen rymmer en laptop på upp till 16 tum.

Smart väska

Med den här väskan ville vi dölja alla små fack som skyddar dina värdesaker, vilket är bra när du åker kollektivtrafik.

Handbagage.

Den här väskan uppfyller flygstandarden (IATA) och kan användas som handbagage vid en flygresa. Vi rekommenderar att du hör av dig till ditt flygbolag för att informera dig om de har speciella regler för handbagage.

Labbtester.

Ryggsäcken har genomgått många tester: vattenavvisande förmåga, bärtålighet, nötning och blekning. Testerna genomförs i olika laboratorier för att kontrollera att våra kvalitetskrav följs under hela tillverkningsprocessen.Vi testar våra produkter regelbundet i bruk och under en längre tid.

Om produktserien

Om du ska cykla eller åka kommunalt till träningen direkt efter jobbet är den här väskan en utmärkt följeslagare. Produktserien Urban har framtagen för dig som behöver en praktisk väska när du går, cyklar eller tar tunnelbanan. Med den här kollektionen har vi även tänkt ut flera olika bärsätt som kan anpassas efter hur du behöver använda väskan.

Vikt och mått

Mått: 52 x 29 x 15 cm
Vikt: 850 gram
Facket för dator eller dokument mäter 39 x 30 cm

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
40% Polyuretan, 60% Polyester
Foder
40% Polyuretan, 60% Polyester
Skötselråd: Handtvätt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara mörkt och torrt.

Vårt engagemang

Certifiering från Kipsta
Certifieringsteamet från Kipsta består av ingenjörer som testar våra produkter. Deras uppgifter är bland annat: sammanställa protokoll och tester som rör användning av produkten | Rekrytering av kvalificerade testpersoner | Objektiv analys av resultaten med hjälp av statistikverktyg.
Så testas produkten Hos Kipsta och Decathlon arbetar vi för att kunna erbjuda hållbara produkter. Därför testar vi våra produkter i bruk och i ett laboratorium så att vi kan garantera att de fungerar som de ska och håller i längden. Några av dessa tester är ett s.k. "jerk-test" där man kontrollerar produktens slitstyrka vad gäller vikt (upprepat över 10 000 cykler) och ett slittest på tyget och sammansättningen.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen