Referens : 8504476
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RYGGSÄCK BERGSVANDRING, 20 L TILL 40 L

RYGGSÄCK FÖR VANDRING I BERGSTRAKTER MH500 30 LITER kaki QUECHUA

QUECHUA
4.3/5
4.3/5

Färg : Pistolgrå / Kolgrå

Decathlon
Vid foten av Mont Blanc har vårt team av hängivna tagit fram denna ryggsäck för erfarna bergsvandrare (4-6 timmar, 1-2 mil) Vandringsryggsäck på 30 liter, med maximal ventilering i ryggen. Låg vikt och med ett praktiskt inbyggt regnöverdrag.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Bärkomfort Axelremmar och midjebälte som kan justeras. Tumvilare
Ventilation Ventilerad rygg i nät (Air Cooling). Justerbara axelband och luftat midjebälte.
Innehåll Volym: 30 l/Mått fylld: H 62 cm/L 29 cm/D 23 cm.
Flera fack Fickor:
Fem utvändiga
Ett invändigt
Ett fack för vätskesystem
Två bältesfack
Tålighet 10 års garanti.
Vattentäthet Integrerat regnöverdrag i ryggsäcken.
Lätt att öppna/stänga Öppning i sidan med blixtlås för att komma åt ryggsäckens huvudfack.
Lätthet 1 242 g

Teknisk information

Vattentäthet

Regnskyddande överdrag.

Tekniska test av ryggsäcken

Vi genomför laboratorietester av väskans delar såsom tyg, spännen, remmar, skummaterial och blixtlås. För ett tyg testas till exempel slittålighet, färgernas beständighet mot UV-strålning och tvätt samt vattentäthet. Sedan testas den fullständiga produkten för att se hur den håller över tid, genom att den packade ryggsäcken placeras på en docka som simulerar snabba gångrörelser upprepade tusentals gånger.

10 års garanti, teknisk partner

Forsknings och utvecklingscentret, Quechuas partner i utveckling och utvärdering av produkterna, har utfört tester som simulerar ryggsäckens slitage över tid. Testerna utförs på material, sömmar och den färdiga produkten. Resultaten av dessa tester gör att Quechua kan garantera att ryggsäckarna håller i 10 år från och med det inköpsdatum som du hittar på ditt kvitto.

10 års garanti, villkor

Garantin täcker fel på ryggsäcken, med undantag för normalt slitage och onormala användningsförhållanden. Specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av kassakvittot. Specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av produkten tillsammans med kassakvittot. Denna kommersiella garanti utesluter inte de lagliga garantier som gäller i landet.

HUR MÄTER MAN RYGGSÄCKARS VOLYM?

Väskornas volym mäts enligt en standardmetod: vi fyller huvudfacket och de mindre facken med små bollar. Sedan tömmer vi ut bollarna i en behållare med måttgradering som visar volymen i liter.

Packningstips?

Packa sovsakerna längst ner. Packa tung utrustning nära ryggen. Kläder lägger du runtom. Ha regn- och fleecejacka lättillgängligt. I ytterfickorna kan du stoppa småsaker du kommer behöva under dagen (t.ex. solkräm, karta och solglasögon). Vätskesystemet stoppar du i det avsedda ryggfacket.

Miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknas för hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har på eget initiativ tagit fram denna bedömning av miljöpåverkan. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Vikt

1,25 KGM

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Nät
70% Polyester, 30% Elastan
Detalj
100% Polyamid
Foder
100% Polyester
Skötselråd: Handtvätt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara ryggsäcken torrt.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla modeller har testats i bruk av personer som representerar användarna, i förhållanden som liknar de verkliga användarförhållandena. Vi anser nämligen att det endast är i verkliga situationer som vi kan utveckla tekniken och designen hos våra produkter.
Garanti: 10 År

Omdömen

Personalens omdömen