Stor ryggsäck till minipris för att åka på läger

/common/3Dpictures/a/892f930916354b658cded6207fe4df92.zip/index.html
Referens : 8330978
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Långfärdssporter

Vandringsryggsäck FORCLAZ 40L Junior QUECHUA

QUECHUA
4.8/5
För unga vandrare mellan 8 och 14 år som åker på hajk eller läger. Bärsystemet är anpassat för barn och passar bra för flera dagars vandring. Hänger också gärna med på t.ex. sommarläger!

Färg : Havsblå

Decathlon
tills 349kr -%

Från

349kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
349kr %
Innan0krNu349kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
PRODUKTENS FÖRDELAR
Innehåll Volym: 43 liter. Mått: h 63 cm, b 29 cm, d 26 cm.
Bärkomfort Rygg och axelremmar med skumvaddering, anpassade för barn, med toppstramare.
Lätthet Vikt: 1 350 g.
Flera fack Fack: 1 inre, 2 yttre, 1 i midjeremmen. Stavhållare. Nätficka fram.
Nötningsbeständig 10 års garanti.
TEKNISK INFORMATION
Laboratorietest

Vi genomför laboratorietester av väskans delar såsom tyg, spännen, remmar, skummaterial och blixtlås. För ett tyg testas till exempel slittålighet, färgernas beständighet mot UV-strålning och tvätt samt vattentäthet. Sedan testas den fullständiga produkten för att se hur den håller över tid, genom att den packade ryggsäcken placeras på en docka som simulerar snabba gångrörelser upprepade tusentals gånger.

10 års garanti, teknisk partner

Garantin täcker fel på ryggsäcken, med undantag för normalt slitage och onormala användningsförhållanden. Den här specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av produkten tillsammans med kassakvittot. Om produkten omfattas av garantin repareras eller bytes den gratis. Garantin utesluter inte rådande konsumentlagar i olika länder.

Hur mäts väskornas volym?

Väskornas volym mäts enligt en standardmetod: vi fyller huvudfacket och de mindre facken med små bollar. Sedan tömmer vi ut bollarna i en behållare med måttgradering som visar volymen i liter.

Miljöpåverkan

Denna produkts miljöpåverkan är beräknad med hjälp av olika indikatorer över hela dess livscykel. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. För mer information, gå in på: http://sustainability.decathlon.com/

Hur ställer jag in ryggsäcken?

1 - Lossa alla remmar (axelremmar, midjerem och toppstramare). 2 - Ta på dig ryggsäcken. 3 - För ryggsäckar över 50 L ska midjeremmen placeras över höftbenen och dras åt. För mindre volym placeras den runt midjan. 4 - Dra åt axelremmarna. 5 - Justera slutligen toppstramarna så att det känns bekvämt.

Hur bör jag packa ryggsäcken?

Packa sovsakerna längst ner. Packa tunga saker närmast ryggen (t.ex. tält, stormkök och mat). Kläder packas runt om. Liggunderlaget kan du lägga under topplocket och tältet kan fästas under ryggsäcken om det inte får plats inuti. Förvara regnjacka och fleecetröja lättillgängligt. I ytterfickorna kan du stoppa småsaker du kommer behöva under dagen (t.ex. solkräm, karta och solglasögon). Lägg vätskesystem i det fack som är avsett för detta.

Se fler Se färre
Upptäck hur produkten är gjord
MATERIAL OCH RÅD
Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Skötselråd: För att tyget ska behålla sina egenskaper (i synnerhet vattentätheten) rekommenderas att inte tvätta ryggsäcken i maskin, inte torktumla den, inte kemtvätta den och inte använda klorblekmedel. Stryk ej. Tvätta för hand med vatten och tvål och eventuellt en borste. Efter några års användning kan tygets vattenavstötande egenskaper förnyas med hjälp av en impregneringsspray.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara ryggsäcken torrt.
Begränsad användning: Ej vattentät, tänk på att skydda packningen om det börjar regna.
Upptäck hur produkten används
VÅRT ENGAGEMANG
Garanti: 10 År
ANDRA KUNDER HAR OCKSÅ TITTAT PÅ
DINA OMDÖMEN
PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE