Hemleverans Express - Hos dig nästa dag! Leverans inom Stockholms län
Referens : 8371733

Rulle SHIMANO SIENNA 2500 FE

För den erfarne fiskaren som fiskar med drag Sienna FE är en rulle för att fiska predatorfiskar i sötvatten, som gös, gädda osv.

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

Teknisk information

Egenskaper

- Vikt: 270 g
- Rullager: 1+ 1 / Vevvarv: 72 cm
- Utväxling: 5,0:1
- Kapacitet: 0.20-240 / 0.25-160
- Broms: 4 kg

Spole ARC

En patentskyddad utformning med spole med V-kant som ger långa kast med precision tack vare en mindre kryssuppläggning. Spolen AR-C förhindrar knutbildning. Spolarna AR-C utrustade tidigare de flesta Shimano-rullarna.

Fot "MCompact"

Foten «M-Compact» är i komposit XGT-7, en förbättrad version av materialet XT-7, som är känd världen över för sin höga prestanda. Lätt fot som skyddar innermekanismen.

XGT7

XGT-7 är en förbättrad version av kompositerna XT-7 Shimano. Används för de flesta nya rullar för sin soliditet och lätthet.

Varispeed II

Systemet "VariSpeed II" är en förbättring av "Varispeed" som har två hastigheter för oscillationen som ger en perfekt rullning på spolen. Kasten blir på så sätt lättare och längre.

Aluminium «Diecast»

Aluminium «Diecast» används på de flesta nya rullar, varav de flesta har en fot och rotor «Spinning», men även på spolarna på rullarna P4 och vissa modeller av "Baitcasting".

DynaBalance

«Dyna-Balance» minskar vibrationerna och gör rullen stabil.

«Power Roller»

«Power Roller» Shimano förhindrar att linan trasslar under inrullning. En fördel då en tunn flätlina används.

Super Stopper II

När rullen är i position anti-retur, sätter systemet «Super Stopper II» in. Justeringen är mikrometrisk för ett optimalt mothugg vid feederfiske.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen