Tips
Caperlans råd till blandning: 0,75 liter vatten för 2 kg agn.
För att vara effektiv gör du blötläggningen i två steg.Börja med att hälla 3/4 av den totala vattenmängden i hinken, och blanda snabbt med händerna så att agnpartiklarna fylls med vatten.Låt sedan stå i 15 minuter, sedan häller du i resten av vattnet för att få en blandning du kan forma kulor av.
Innehåll
Koprafoder, vetekli, kaka, malda grillade hampfrön (15 %).
Innehåll och kvantitet
råprotein 16,0 %
råfetter 8,8 %
mineralämnen 5,9 %
råcellulosa 12,5 %
Natrium 0,2 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Identifieringsnr
484 324 934 000 21
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.