Hide Filters
Filters 0
Sortera genom
Filters 0
Tennissträngning rulle MULTIFILAMENT TA 500 COMFORT 1,24 mm 200 M
  • Tennissträngning rulle MULTIFILAMENT TA 500 COMFORT 1,24 mm 200 M
Tennissträngning rulle MULTIFILAMENT TA 500 COMFORT 1,24 mm 200 M

ARTENGO

8547125

Tennissträngning rulle MULTIFILAMENT TA 500 COMFORT 1,24 mm 200 M

899 kr
Unit price 5 kr/m
  • Tennissträngning rulle MULTIFILAMENT TA 500 COMFORT 1,24 mm 200 M
Tennissträngning rulle MULTIFILAMENT TA 500 COMFORT 1,24 mm 200 M
Storlek :
Ej i lager

Vårt team har tagit fram den här för spelaren på avancerad till expertnivå som sällan har sönder sin strängning, och vill ha maximal komfort och känsla.

FÖRDELAR

Styrka

Styrka

Polyuretan och polyamid samt Peek-materialet ger optimal kraftöverföring.
Spinn

Spinn

Bra skruv tack vare grovleken på 1,24 mm samt senans elasticitet.
Nötningsbeständig

Nötningsbeständig

Mycket tålig med hjälp av Peek.
[EN] Durable string tension

[EN] Durable string tension

Strängarna håller rätt spänning enastående väl i upp till sex månaders spel.

TEKNISK INFORMATION

Vilken spänning?

Med medelspänning (18kg till 23kg) får du mer komfort, mer spin och mer kraft. Du får däremot mindre kontroll och precision.
Hög spänning (>23kg) ger mer precision och kontroll. Var däremot uppmärksam på seninflammation. Dessutom får du mindre spin och kraft.

Monofilament?

För monofilamentsträngar råder dig Decathlon att spänna dem med mellan 19 kg och 22 kg. Vi avråder starkt barn under 15 år från att använda monofilament, för att undvika skador. Denan strängning är reserverad för spelare som gör sönder sina strängar på under 10 h, då de snabbt tappar spänning (20 % efter 3 h spel).

Multifilament?

För multifilamentsträngning rekommenderar Decathlon en spänning på max 25 kg! Denna strängning rekommenderas personer som är känsliga för seninflammation, unga och personer som inte ofta har av strängningen. Multifilamentsträngningen håller spänningen väl och förblir dynamisk.

När är det dags att stränga om?

En rackets prestanda beror till 50 % på ramen och till 50 % på strängningen! Se därför till att ha en stränging i toppform.
För de som snabbt har sönder strängningen: byt när den går sönder.
För de som sällan eller aldrig har sönder sin strängning räder Decathlon att byta samma antal gånger per är som man spelar i veckan. Exempelvis: Spelar du 1 gång i veckan strängar du om 1 gång om året. Spelar du 3 gånger i veckan strängar du om 3 gånger om året.

Decathlons råd

Undvik för stor spänning. En lösare strängning gör at du kan spela mer avslappnat, utan att pressa och därmed ha mer kraft. Vid spel blir strängningen sliten utan att gå av. Den förlorar sin elasticitet och sina ursprungsegenskaper. Grovleken (eller diametern) spelar också roll för spelkänslan. Ju tunnare sena, desto mer kraft och spin. Ju grövre sena, desto tåligare och skadligare!

Tips for storage and maintenance

Storage tips

undvik stora temperaturförändringar och fukt på strängen. Lämna inte racket i bakluckan: temperaturen kan höjas eller sänkas kraftigt!

Restrictions on use

Undvik multifilament med liten grovlek om du lätt har sönder.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Våra produkttester gör i ett laboratorium. Där testas tålighet på strängningen genom en maskin som kallas Canon Ball, som kontrollerar livslängden på varje strängning. Det utförs även ett krafttest med hjälp av maskinen "mouton de charpy" som kontrollerar energifördelningen och produktens kapacitet att överföra bollens hastighet.

Warranty

2 Years

Agree by

av våra tekniska partner, Steve Darcis nr 38 Atp 2017, Nicolas Escudé nr 16 Atp 2001.