Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Fitness Shorts herr FST 100 marinblå
  • Fitness Shorts herr FST 100 marinblå
Fitness Shorts herr FST 100 marinblå

DOMYOS

8529981

Fitness Shorts herr FST 100 marinblå

69 kr
20 kr
-71%
  • Fitness Shorts herr FST 100 marinblå
Fitness Shorts herr FST 100 marinblå
Färg :
Storlek :

size guide

My size is :

Ej i lager

Oavsett om du är ny på gymmet eller bara gör en efterlängtad comeback så är de här stretchiga, bekväma och ventilerande fitnesshortsen precis vad du behöver.

FÖRDELAR

Svettbortförsel

Svettbortförsel

Håll dig torr – tyget andas och torkar snabbt.

TEKNISK INFORMATION

Made for fitness

I fitness finns inga regler, du tränar som du själv vill. Bara en sak förenar oss: rörelse. På Domyos är målet alltid att ta fram funktionella, bekväma och snygga kläder som du kan röra dig fritt i och som hjälper dig att nå dina mål, vilka de än är. Därför går vi noggrant igenom alla detaljer och lämnar ingenting åt slumpen. Och i den processen är det ett helt team, med alltifrån produktchefer till ingenjörer och stylister, som sätts i rörelse.

Testas fitnessprodukterna innan de säljs?

Självklart! Vi låter alla våra tyger genomgå stränga tester. Det är ett sätt för oss att försäkra oss om att plaggen blir bekväma, säkra och hållbara. Vi börjar i laboratorium, men det tar inte slut där. Efter det låter vi aktiva personer som du själv använda plagget på riktigt. Vi lyssnar till deras åsikter, analyserar deras intryck och förbättrar produkterna om det behövs. Och det är först när plagget har klarat sig igenom alla dessa tester som det slutligen hamnar på våra butikshyllor.

Betygssystem för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå. För mer information: decathlon.se/ekodesign.html

Om jag inte är nöjd med produkten?

Låt oss visa hur synd vi tycker det är! Är du inte helt nöjd med produkten, är det hela mycket enkelt: ta med den till oss! Vi byter den eller ger dig pengarna tillbaka.

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years