Lätt och bekväm skinnsko!

/common/3Dpictures/a/46274d15-76ac-4fa7-b211-556c856f8454.zip/index.html
Referens : 8383874
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Långfärdssporter

Sko för naturvandring NH500 2018 dam blå korallröda QUECHUA

QUECHUA
4.5/5
Våra miljövänligt utformade skor NH500 har tagits fram i franska alperna. De är gjorda för dagsvandringar längs naturliga leder i torrt väder Vår målsättning: Erbjuda bekväma vandringsskor i skinn som passar alla stigar med små höjdskillnader. Snygga att se på och med bred snörning fram på foten.

Färg : MÖRKBLÅ / Pastell korallrosa

Användarbetyg
Decathlon
tills 449kr -%

Från

449kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
449kr %
Innan0krNu449kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet

PRODUKTENS FÖRDELAR

Stötdämpning Stötdämpning under hela foten för maximal komfort
Fäste CrossContact-sula med 4 mm djupt sulmönster – passar för naturstigar
Sitter väl System med snörning med sju par öljetter för att ge goda justeringsmöjligheter
Nötningsbeständig Ovandel i spaltskinn och gummisula
Ekotillverkning Sula i 30 % återvunnen gummi. 100 % återvunnet innerfoder
Lätthet Varje sko väger bara 285 g i storlek 39

TEKNISK INFORMATION

CrossContact-sula

Sulans utformning är ett resultat av lång tids forskning i våra laboratorier. Den består av ett särskilt sorts gummi som optimerar både grepp och fäste. Behoven är inte alltid desamma och därför strävar vi alltid efter att ta fram en sula som ger den bästa avvägningen mellan naturstigar (av typ skogsstig) och stenigare stigar (som längs kusten).

Begränsa vår miljöpåverkan

Till 2018 års NH500 skor har vi valt mer miljövänliga material: ovandelens insida är i 100 % återvunnen polyester och yttersulan i 30 % återvunnen gummi.

Utformade för att användas på naturstigar

Våra vandringsskor är utformade för att användas på naturstigar. Vi väljer ut och testar verkligen materialen till sulor och ovandelar i våra skor för att de ska passa så bra som möjligt för vandring på ojämna stigar (som skogsstigar) eller mer belagda (som grusstigar vid kusten). Används skorna på väg (asfalt) kan de slitas ut snabbare och bli obekväma. De är inte lämpliga för vandring i bergstrakter.

Laboratorietest

Vi gör också laboratorietester för att kontrollera följande punkter: att öljetter och remmar sitter, limning, UV-tålighet, slitning av sulan och material i ovandelen, påskyndad föråldring. Testerna gör att vi kan förbättra kvaliteten på våra produkter och hindra att våra vandringsskor slits ut i förtid.

Varifrån kommer vårt skinn?

Vi använder ett skinn som kallas slipad mockaspalt. Den har en sidenmjuk yta. Skinnet i denna sko kommer från nötkreatur. Vi dödar inte djuret för att använda skinnet: vi använder endast avfall från livsmedelsindustrin.

Skötselråd för skinnskor

Efter vandringen rekommenderar vi följande: låt skorna torka långt från en värmekälla, när skinnet är helt torrt borstar du ordentligt bort all lera och smuts med en hård borste, använd en gummiborste eller en nubucksten för att ta bort fläckar. Ta bort envisa fläckar med en borste och lite ljummet vatten, låt torka och borsta igen med en hård borste. Vi rekommenderar också att man sprejar skorna med ett impregneringsmedel

Hur väljer man rätt storlek på vandringsskor?

Stå upp när du prövar båda skorna tillsammans med vandringssockor. Prova vid behov flera modeller och storlekar. Det finns två komfortpunkter att kontrollera: nedtramp av hälen och framfoten i nedförsbacke. Skorna får inte trycka någonstans. Gå gärna runt lite i varuhuset. Använd skorna lite i taget under de första vandringsturerna för att anpassa dem efter dina fötter.

Kombinationen skor och strumpor spelar en viktig roll.

Det finns mycket som orsaka blåsor under vandring: skav, veck på strumpan, fukt, för liten eller stor sko osv. Därför är det viktigt att välja rätt storlek och ett material i strumporna som passar med vandringsskorna.

Hur väljer man rätt storlek på vandringsstrumpor?

För att undvika onödiga veck på strumporna rekommenderar vi att man väljer rätt strumpstorlek. Veck kan uppstå för att strumpan är för stor, med för mycket material runt foten som följd. Är strumpan för liten kommer den att dras in i skon.

Hur väljer man rätt material i vandringsstrumpor?

Det är viktigt att hantera den fukt som uppstår under användning: man svettas – det går ofta inte att undvika.
Om strumpan andas för den bort fukten i svetten. Därför måste man välja strumpor som både är lätta och andas
Om dina skor i stället är vattentäta för att skydda vid regn får du välja något annat. Du måste då snarare välja en strumpa som absorberar fukt och svett och sedan för dem så långt bort från foten som möjligt.

Vilka strumpor passar med skon NH500?

Dessa skor andas något, men inte tillräckligt bra för att föra bort all fukt. Välj då helst NH500 strumpor low eller mid. De innehåller bomull som absorberar fukt och är uppbyggda med frotté på strumpans undersida som för bort fukten från foten. Och de är tillräckligt höga för att skydda ankeln från skon.
Det är en utmärkt kombination för att slippa blåsor.

Garanti

Våra vandringsskor har två års garanti.
Vårt mål? Vi vill erbjuda hållbara produkter som följer dig på alla dina vandringar i naturen. Eftersom vi är starkast fästa vid de produkter som varit med om och fortsätter att uppleva vackra minnen!

Vikt

36: 0,57 kg
37: 0,57 kg
38: 0,57 kg
39: 0,57 kg
40: 0,57 kg
41: 0,57 kg
42: 0,57 kg

Se fler Se färre

MATERIAL OCH RÅD

Komposition
Sula i
70.00% Styren-butadiengummi, 30.00% EVA
Ovandel i
80.00% koläder, 20.00% Polyester
Insida i
100.00% Återanvänd polyester
Skötselråd: Tvätta med en fuktig trasa.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej torktumling
Ej torktumling
Förvaringstips Förvaras torrt, luftigt och mörkt.
Begränsad användning: Rekommenderas ej för användning i regn, i berg eller på asfalt

VÅRT ENGAGEMANG

Så testas produkten Våra produktutvecklare arbetar fram Quechua-produkterna i Frankrike, vid foten av Mont Blanc. Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra vandrare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka. Skogarna i Fontainebleau eller Bretagne ... Vi ger oss ut på så många olika stigar som möjligt och i alla väder. Det blir många samtal som är mycket värdefulla för oss. Vi behöver er feedback för att skapa våra framtida kollektioner!
Garanti: 2 År

ANDRA KUNDER HAR OCKSÅ TITTAT PÅ

DINA OMDÖMEN

PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE