Referens : 8518622
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KAKOR, GEL& EFTER

Müslibar Clak ECOSIZE choklad 10 x 21 g APTONIA

APTONIA

Smak : Choklad

Decathlon
Vårt team har tagit fram denna müslibar för att du ska få mer energi under långa träningspass på upp till 3 h, t.ex. cykling eller traillöpning. Vill du ha en bra müslibar till träningen? Njut av en müslibar utan palmolja och med mindre ingredienser och få mer energi antingen innan, under eller efter träningen.

Produktens fördelar

Energitillskott Ger mellan 79 kcal och 88 kcal beroende på smak (se näringsvärde här under)
Lätt att öppna/stänga Med Clak-systemet har du inte längre bekymmer att öppna den.
Lättransporterad Du kan enkelt förvara den i fickan.
Sammansättning Innehåller 5 olika spannmål:havre, vete, majs, råg och ris.Utan palmolja.

Teknisk information

Ett nytt recept som skapats med hänsyn till era åsikter:

Vi har till exempel gjort den mindre söt i smaken. Det är för att vi har bytt ut stärkelsesirap mot rissirap.
Dessutom tog vi bort tillsatser och ingredienser som inte tillförde något särskilt värde eller som inte är bra. Några exempel? Vi har tagit bort sorbitol, karamellarom och sockerester från fettsyror, och framför allt: ingen mer palmolja!

Anne-Sophie, produktchef för Aptonia, berättar för oss om viljan att ge er bra produkter och ta hänsyn till miljön

"När man tittar på innehållsförteckningen för en produkt så innehåller den ofta många saker som man inte direkt har hemma i köket. Idén var att skapa en produkt som liknar något man skulle kunna göra själv hemma. När man gör sportsnacks måste man dock ha i vissa tillsatser, men vi vet vad vi har i dem och varför. Vi ville göra en produkt som är god men som samtidigt är anpassad för träning. Vi ville särskilt också ta hänsyn till miljön och ta vårt ansvar. Därför uteslöt vi palmolja."

Müslibars - en historia om smak

"Varför ett nytt recept? Vi ville göra en müslibar som var mer hälsosam, mer miljövänlig och mer praktisk under träningen, t.ex. när du cyklar eller springer. Därför satte vårt utvecklingsteam igång och tog fram ett nytt recept. Det var en utmaning att skapa en bättre produkt för alla.
Och eftersom alla tycker olika så testade vi våra produkter!
Resulatet blev en mer hälsosam produkt utan palmolja, men som fortfarande var riktigt god!"

Vi berättar mer om reglering och ursprung.

Tillverkade i Spanien.
Hur fungerar det med antidopingregler? Produkten uppfyller kraven i antidopingstandarden AFNOR NF V94-001 vid tillverkningsdatum.

Mot en ljusare framtid: vi tänker både på miljön, hälsan och smaken

Aube, ingenjör för ingredienser:
"Vårt val av ingredienser går hand i hand med vad som tillåts enligt reglerna. Vi tar bort livsmedelstillsatser allt eftersom och så mycket vi kan. När vi väljer våra ingredienser och tillsatser tänker vi både ur ett miljö- och hälsoperspektiv samt ur ett etiskt perspektiv.Vi försöker dessutom alltid att förenkla våra recept."

Näringsdeklaration

Näringsvärden: 100 g | 21 g (= 1 bar) Energivärde: 393 kcal - 1658 kJ | 83 kcal - 348 kJ Fett: 8,8 g | 1,8 g varav mättat fett: 3,4 g | 0,7 g Kolhydrater: 70,0g/15,0g Varav sockerarter: 28,0 g | 5,9 g Kostfiber: 5,5 g | 1,2 g Protein: 5,8 g | 1,2 g Salt: 0,34 g | 0,06 g *% av rekommenderat dagligt intag

Se mer Se mindre

Material och råd

Förvaringstips Vi rekommenderar att du förvarar den svalt och torrt.

Vårt engagemang

Så testas produkten Sortimentet med muslibars har utvecklats i Aptonias laboratorium.
30 testpersoner (det kan ha varit du!) bjöds in för att testa varje smak under träning. Och det här var den muslibar som alla älskade!

Omdömen

Personalens omdömen