Referens : 8290419
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SMÅUTRUSTNING FÖR TONING

Medicinboll 3 Kg | Diameter 22 cm gul NYAMBA

NYAMBA
4.2/5
4.2/5
Decathlon
För att träna och stärka musklerna hemma eller på gymmet. Medicinboll med tyngd för att träna explosivt eller statiskt, för muskelstyrka eller rehabilitering.Tillgänglig i: 1, 2, 3 och 5 KG. Diameter:19 - 22 - 23

Produktens fördelar

Mångsidighet Underarmar, ryggen... Jobba med många olika muskelgrupper
Tålighet Slittålig yta.

Teknisk information

Vilken vikt ska jag välja för min nivå?

Vikten beror på vilka övningar du gör. Kroppens nedre muskelgrupper är starkare än de övre. Du kan alltså gå upp i tyngd när du gör squats och utfallssteg (från 1,5 kg).

Varför ska man använda Medicinbollen?

Ett mångsidigt träningsredskap, som används i olika övningar för att göra träningen mer intensiv. Ett alternativ till vikter, i alla övningar där man placerar båda händerna för bra grepp (tex. throw and florr tap eller statiska övningar som sitting twist).
Med bollformen tränar du också din koordination, balans och muskeltoning med övningar som mountain climber.

Vilka övningar kan jag göra med medicinbollen?

Vet du inte vilken övning du ska börja med, eller hur man har rätt hållning? Kolla in vår webbplats domyos.com. Vårt utvecklingsteam och våra tränare har utvecklat en träningstjänst som du kan använda. Där finns ett tiotal gratis videofilmer med bollen som du kan titta på.

Smart extra detalj

Perfekt för hemmaträning, bollen repar inte golvet. Mina favoritövningar är parövningar som squats där man skickar bollen mellan varandra.

Vikt

3 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Boll
100% Butadiengummi
Skötselråd: Tvätta med en fuktig trasa.
Förvaringstips Förvara på torr och ren plats, i skydd från solljus i temperaturer under <25°C
Undvik alla värmekällor:
Begränsad användning: Kasta inte våldsamt mot golv eller vägg, som vid crosstraining.
Rättslig notis Kasta inte häftigt mot golvet då detta kan skada produkten. Passar ej för övningar med en wall ball eller slam ball.

Vårt engagemang

"En bra produkt till minipris från Domyos. Jag köpte den för att göra rehabträning efter en armskada, och den är perfekt för det syftet." Sylvie, kund hos Decathlon
Så testas produkten Tillverkade i material som inte innehåller några hälsoskadliga ämnen.Vi utför tester för att garantera kvalitén för medicinbollens vikt och storlek.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen