Referens : 8501762
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SNORKELING MASKS, SNORKELS, ACCESSORIES

Korrektionsglas för närsynthet vänster EASYBREATH vårgrön SUBEA

SUBEA
5/5
5/5
Decathlon
För oss var det nödvändigt att utforma korrektionsglas till snorkelmasken Easybreath, så att alla kan njuta av perfekt sikt under ytan! Specialglas för närsynthet! Separata glas för höger och vänster öga som ger anpassad synkorrigering för båda ögonen. Glasen fästs ihop och sugs sedan fast på masken Easybreath. Se skarpt under ytan!

Produktens fördelar

Monterbarhet/Demonterbarhet De 2 glasen klickas ihop och sugs sedan fast på skärmen.
Anpassas efter Sikten Korrektionsglas för närsynthet.
Modularitet Separata glas för att anpassa korrigeringen till varje öga.

Teknisk information

Synkorrigering

Dessa glas korrigerar närsynthet, inte astigmatism. De finns tillgängliga i styrkorna 0, -2, -3, -4, -5 och -6. Glasen är separata för att anpassa sig till varje öga. Pupillavståndet är fast: 64 mm. Det kan hända att synkorrigeringen inte är perfekt anpassad till din syn. Detta är varken störande eller farligt vid en sportutövning på 2 timmar, så länge korrigeringen ligger nära den rätta. Om du tvekar, rådfråga din optiker.

Medicinteknisk produkt

Glasögon med OPTISK korrektion utgör medicintekniska apparater, vilka i sin tur utgör hälso- och sjukvårdsprodukter som omfattas av tillsynsbestämmelser och därför är CE-märkta. Det är oerhört viktigt att läsa bruksanvisningen till glasögonen med OPTISK korrigering noga och att samråda med hälso- och sjukvårdspersonal.

Material och råd

Komposition
Lins
100% Polykarbonat
Ram
100% Polykarbonat
Tillhörande delar
100% Silikon
Skötselråd: Rengör dina glasögon med produkter avsedda för detta ändamål: mikrofiberduk eller rengöringsspray (se ORAOs tillbehör).
Förvaringstips Förvaras torrt och inte i direkt solljus.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen