Referens : 8545301
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
VANDRINGSJACKOR SNÖ DAM

Jacka vandring varm vattentät -SH100 X-WARM - Dam lila QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5
Decathlon
Lust att upptäcka snölandskap? Denna varma jacka för temperaturer -5°C är vattentät, och tillverkad på ett miljövänligt sätt. Varm, miljövänlig med komforttemperatur -5 °C.Skyddar bra i kylan med vattentäta huvudsömmar och syntetvaddering som värmer under vandringen.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Värme Foder med 100 g/m² vaddering på kroppen och på armarna.Komfort ner till -5° C.
Vattentäthet Vattentät behandling (2.000 mm). Tätade sömmar.
Hindrar snö från att komma in Vattentät huva, ärmslut med integrerat resår.
Enkelhet 2 handfickor med fleecefoder.
Ekotillverkning Huvudmaterial i återvunnen polyester.
Dope dye-foder.

Teknisk information

Kan jag vara säker på att jackan är tillräckligt varm för vintervandringar?

Vi har tagit fram den här jackan för vinterförhållanden: kyla, regn och snö. Foder med 100 g/m² vaddering på kroppen och på armarna.Huvan är fleecefodrad och värmer huvudet väl.Resår i muddar och i nederkanten gör att den sitter bekvämt.

Hur skyddar jackan från yttre väderförhållanden?

Jackan har utformats med ett vattentätt yttermaterial som hindrar vatten och vind från att tränga igenom. För att hålla sig varm på vintern måste man även skydda sina extremiteter (huvud, händer, fötter). Den varma huvan, resårmuddar och den höga kragen hindrar kylan från att tränga in. Två varma fleecefickor skyddar händerna mot kyla.

Kan jag vara säker på att jackan är 100 % vattentät?

Vi har utformat denna jacka med ett yttertyg som gjorts vattentätt med hjälp av en ytbehandling. Vi mäter ett tygs tålighet genom ett vattentryck uttryckt i mm i en vattenpelare (test enligt normen ISO 811). Ju högre tryck, desto mer vattentätt är tyget. Ett material med en vattentäthet på 2 000 mm står alltså emot en vattenpelare på 2 000 mm. Detta plagg har godkänts i ett vattentest med 60 liter vatten/m²/timme, ungefär som ett ösregn under 2 timmar.

Vatten tränger ofta in genom sömmarna. Har plagget vattentäta sömmar?

Jackan är vattentät eftersom de främsta sömmarna är tätade. Självhäftande vattentäta band på plaggets insida gör sömmarna vattentäta och förhindrar att vatten tränger in på dessa känsliga ställen.
Vi har kontrollerat vattentätheten i ett specialutformat test som motsvarar ett ösregn i 2 timmar. Vi har också testat plagget på fältet under alla väderförhållanden för att vara säkra på att det passar för vandring.

En enkel och praktisk jacka.

Två fodrade fickor så du alltid har det du behöver till hands, som t.ex. näsdukar, mobil, nycklar. Innerficka som stängs med kardborre.

Hur bevarar jag jackans tekniska egenskaper?

Om ett tyg är vattenavstötande innebär det att vattnet rinner av tyget utan att absorberas. Tyget suger alltså inte åt sig vatten utan förblir varmt, lätt och ventilerande. Den vattenavvisande förmågan uppnås genom en behandling av tygets yttersida. Denna behandling bör förnyas regelbundet, helst efter varje tvätt. Du hittar produkter för detta, sprej eller flytande, i våra butiker.

En bekväm jacka som skyddar mot kyla.

Jackan är utformad med tillräcklig innervolym för att du ska kunna bära ett andra klädlager under, t.ex. en fleecetröja eller lätt täckjacka.I klassisk modell som skyddar mot kyla och vind vid vandringar på vintern.

Hur fungerar min produktgaranti?

Produkten har 2 års garanti räknat från datum på kassakvittot. Om produkten omfattas av garanti byts den kostnadsfritt ut. Garantin omfattar produktfel med undantag för normalt slitage eller fel som beror på onormal användning.

Hur klär jag mig bäst för vandring i snö?

Om du vill klä dig bra på vintern, oavsett vilken aktivitet du ägnar dig åt, råder vi dig att tillämpa principen med 3 lager:
lager 1: Funktionsunderplagg som leder ut fukt så att huden hålls torr.
lager 2: Andra lagret (fleecetröja, annan tröja) tillför värme och leder ut fukt.
lager 3: Jackan skyddar mot yttre väderförhållanden: regn, snö, vind.
Alltihop ska vara ventilerande så att fukten leds ut.

Vikt

XS: 0,55 KGM
S: 0,55 KGM
M: 0,55 KGM
L: 0,55 KGM
XL: 0,55 KGM
XXS: 0,55 KGM
XXL: 0,55 KGM
XXXL: 0,55 KGM

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Stoppning
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas med blixtlåset stängt.
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Vi rekommenderar att jackan tvättas med stängt blixtlås.
Jackan måste vara helt torr innan förvaring.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla våra modeller testas i användarförhållanden som är identiska med dem som du själv kommer att befinna dig (i snö, kyla, pudersnö, etc.). Samtidigt utförs kompletterande tester i våra labb. Vi arbetar med dessa krävande kvalitetstester för att ständigt utveckla de tekniska egenskaperna och designen för våra QUECHUA-produkter. Vi tar också till oss användarnas feedback för att ständigt förbättra vårt sortiment.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen