Referens : 8549211
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
HABILLEMENT GOLF FEMME TEMPS PLUIE

Regnjacka golf RW500 dam marinblå INESIS

INESIS
Decathlon
Vårt team av hängivna golfare har tagit fram den här regnjackan för spelare på alla nivåer som spelar i regnväder flera timmar i sträck. Låt inte regnet utgöra ett hinder för ditt spel! Regnjackan Rain Weather skyddar mot regn i hela 4 timmar. Den är bekväm att spela i och passar lika bra för vanliga träningsrundor som för tävlingar.

Produktens fördelar

Vattentäthet Skyddar 4 timmar i sträck tack vare det vattentäta tyget och tätningarna.
Rörelsefrihet Rör dig fritt tack vare det laminerade stretchtyget.
Andningsförmåga Håll dig torr utan att bli för varm tack vare jackans ventilerande tyg.
Diskret ljud Slipp högljutt prassel när du rör dig tack vare det tysta, laminerade tyget.

Teknisk information

Några ord från Sophie, produktchef för jackan RW:

"Spelar man golf 4 h i sträck i regn är det antagligen för att man tävlar. Vårt mål har varit att ta fram plagg som får spelaren att glömma bort regnet och helt fokusera på spelet. Våra Rain Weather-kläder uppfyller expertspelarnas högt ställda krav, men vänder sig till golfare på alla nivåer. De är ett resultat av hårt arbete från våra designers sida.
Jackan har en snygg och avskalad stil. Den är ingen vanlig regnjacka – den är verkligen specifikt utformad för golf. Jag är jättestolt över den."

Designteamet om hemligheterna bakom regnjackan:

"I utformningen av den här jackan har vi jobbat med Decathlons regnspecialister, som har bidragit med sin expertis." Sophie, produktchef.
Resultatet är en vattentät och vattenavstötande jacka som låter dig spela 4 timmar i sträck i regn utan att bli blöt, tack vare tygets 3-lagerskonstruktion och de tätade sömmarna och blixtlåsen.
Den avskalade designen är också en faktor som ökar vattentätheten: "Ju färre sömmar, desto mindre är risken att vattnet lyckas tränga in." Ludivine, metodingenjör.

Ingen vanlig regnjacka:

- Kragen är högre baktill och har ett skydd för blixtlåset för att du bekvämt ska kunna böja ner huvudet.
- Jackan är lång nog att ge full rörelsefrihet.
- Ärmarna är formade för armbågarna och ärmsluten kombinerar resår och kardborrband för att göra jackan bekväm vid adresseringen.
- Jackans innertyg klistrar sig inte mot kläderna, vilket ger ökad rörelsefrihet och komfort.

Testad i bruk:

Efter att ha genomfört studier på området vattentäthet och observerat golfspelares behov testade vårt designteam RW-plaggen under verkliga förhållanden:
"Vi genomförde brukstester tillsammans med ett tiotal experter under en helg i december när det var riktigt kallt och regnigt. Under fotograferingen av plaggen var väderförhållandena ännu värre. Det är under dessa extrema förhållanden som vi har kunnat kontrollera att jackan verkligen fungerar som tänkt." Sophie och Ludivine.

Tygets vattentäthet och andningsförmåga

Ett tygs vattentäthet mäts genom ett vattenpelartest, som ger ett resultat i millimeter vattenpelare. Tyget i det här plagget klarar sig över gränsen för 5000 mm.

Andningsförmågan i ett tyg anges med ett så kallat RET-värde, som står för tygets motstånd mot genomsläpp av fukt. För tyget i det här plagget är det värdet mindre än 12, vilket innebär att tyget är mycket ventilerande och lämpligt för måttlig ansträngning.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Membran
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas med blixtlåset stängt. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen