Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8494131
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KAMOUFLAGEKLÄDER, VATTENVILT

Jaktjacka 3-i-1 900 kamouflage våtmark SOLOGNAC

SOLOGNAC
Användarbetyg
Decathlon
tills 2 099kr -%

Från

2 099kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
2 099kr -%
Innan0krNu2 099kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Våra ingenjörer och konstruktörer som själva är jägare har tagit fram denna jacka för dem som älskar änder, gäss och vadarfågel och är ute i regn och kyla. Ge dig ut i alla typer av väder med denna vattentäta, vindavvisande och mycket varma jacka 3 i 1. Du kan fortsätta jaga sjöfågel även när det regnar, blåser och temperaturen närmar sig -10 °C.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Camouflage Realistiskt kamouflage med våtmarksmotiv och djupverkan för att förbli osedd.
Värme För att hålla värmen bättre har jackan vaddstoppning och matelasserat foder
Modularitet Västen under är avtagbar: du kan bära den ensam.
Vattentäthet Vattentät jacka: håll dig torr under jakten, även i ihållande regn
Håller för buskage Huvudmaterialet i 100 % polyester ger optimal slitstyrka.
Rörelsefrihet Koncentrera dig på jakten, jackan följer alla dina rörelser.
Formar sig efter kroppen Rör på huvudet utan problem: tack vare 3D-justering följer huvan dina rörelser.
Vattentäthet Invändiga ärmmuddar och dubbla dragskor runt handleden håller armarna torra.
Upptäck produkten i detalj
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Vi har bara ett råd för att stå emot kylan utan att behöva oroa sig: ta på dig denna fantastiskt varma jacka!

Är du ute efter en mycket varm jacka för att vistas i timmar i fuktig och kall miljö? Då har du hittat rätt: denna jacka är framtagen för att du ska kunna jaga utan att frysa, i temperaturer ända ned till -10 °C! En optimalt skön jacka, tack vare 200 g/m² vadd på kroppen och en huva (som kan tas av) med fleecefoder. Dessutom ger västen, som är matelasserad invändigt och också kan tas av, ytterligare skydd mot kylan och skönare känsla av värme.

Oroa dig inte för regn och regnbyar: denna jacka 900 är vattentät

När vädret försämras och du undrar varför du gett dig ut i så usla förhållanden, är det viktigaste att hålla sig torr. Man mäter tåligheten i en produkt genom ett vattentryck som mäts i mm vattenpelare (test baserat på standard ISO 811). Ju högre tryck, desto mer vattentät. Denna jacka klarar ett vattentryck på 5 000 mm (motsvarande tre timmars kraftigt och ihållande regn): att bli blöt under andjakt är numera ett minne blott.

Har du ingen aning om vad det betyder att materialet är vattenavvisande? Ingen fara, låt oss förklara ...

Ett tygs vattenavvisande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Tyget suger inte åt sig vatten utan förblir lätt och varmt och fortsätter andas. Tyget är ytbehandlat för att stå emot vatten. Med andra ord är vår 3-i-1-jacka särskilt för sjöfågeljakt perfekt när du sitter på pass bakom en skärm eller i ett gömsle eller är ute på sträckjakt efter änder i regn. Inte en droppe vatten tränger in i jackan: du håller dig torr.

FÖR ATT PARODIERA EN BERÖMD FILMREPLIK: "THE WATER SHALL NOT PASS!"

Som du sett och vi har sagt, är vår jacka särskilt för sjöfågeljakt vattentät. Men om det regnar och man lyfter geväret för att lägga an i riktning mot flygande änder, kan vatten tränga in via handlederna. För att hantera det problemet har denna jacka invändiga ärmmuddar som kan justeras med kardborrband. På motsvarande sätt kan man justera så att det är så tätt som möjligt runt handlederna.

En vindavvisande jacka för att skydda vid ogynnsamt väder och mot ständig blåst

Det finns inget värre än när vindbyar slår mot kroppen och man står på pass vid sträckjakt på gäss, årtor och andra vadarfåglar. Det är just därför vår jacka är vindavvisande. För att förstärka den värmande känslan har yttertyget dessutom membran. Så kan du se fram emot många sköna stunder i vattenbrynet (om det så är vid kusten, i våtmark eller vid en damm), till och med om det skulle blåsa kraftigt (omkr. 14 m/s) och länge.

En mångsidig jacka med kamouflage som tagits fram för att helt smälta in i en mängd naturtyper

Denna jaktjacka har ett kamouflage med våtmarksmotiv som är unikt för Solognac och som tagits fram för att inte upptäckas lika lätt av änder, gäss eller årtor. Tack vare den oerhört realistiska återgivningen av olika växtlighet (kaveldun, örter, vass), en tydlig 3D-effekt med kontrastrik bakgrund med ljusa och mörka nyanser, gör den här jackan att du kan förbli osedd i all slags vegetation när som helst på dagen, även skymning och gryning. Garanterat svår att upptäcka!

Många fickor, för att lätt komma åt patroner, handlingar, bilnycklar, lockpipa och andra tillbehör

Jackan har en invändig bröstficka med blixtlås, två stora dubbla fickor (som stängs med överlappande klaffar och två tryckknappar, för att lätt komma åt patroner) samt två täta fickor med blixtlås framtill. Den har även två handfickor i brösthöjd, för att ha exempelvis lockpipa, telefon och licens nära till hands. Framtill på höger sida finns slutligen en ficka med ett tätt sidoblixtlås.

Alla små fördelar med denna tysta jacka

Det här är utan tvekan en jacka som klarar allt. På ryggen finns en viltficka där du kan lägga de änder du skjutit under t.ex. sträckjakt. Och vi behöver väl knappt nämna att även viltfickans sidoblixtlås är täta. Huvan är avtagbar och kan justeras runt huvudet med en dragsko baktill. Den har dessutom en "påbyggnad" upptill för att undvika att regn rinner ner över pannan och ansiktet. Förresten, nämnde vi att den här jackan inte avger något ljud?

En inbyggd väst som kan tas ur: de små detaljerna som gör det!

Utöver det stadiga blixtlåset och de robusta knapparna för att öppna och stänga jackan, har den en väst invändigt som du kan sätta i eller ta ur beroende på temperaturen. Även västen är matelasserad och har en invändig ficka med blixtlås och två handfickor. Tillsammans med en långärmad t-shirt eller kanske en fleece, kommer detta tillbehör att glädja mången vildmarksälskare i början av säsongen eller under hösten.

En jacka som tagits fram av och för vildmarksälskare som rör sig i fuktiga, blåsiga och mycket kalla miljöer

Antingen det handlar om gryning eller skymning, från oktober till slutet av februari, blir jackan en omistlig partner ute på jakt efter gräsänder, gäss, årtor eller andra vadarfåglar. Vid sträckjakt eller i gömslet (vilket kräver att man är på plats tidigt för att sätta upp lockfåglarna), bryr vildmarksälskare sig inte om kylan – de drivs av en oerhörd passion! Även när det frusit längs strandkanten – passionen gör att de ger sig ut i alla väder. Med den här jackan finns det inget som hindrar!

EN JACKA MED MÅNGA FUNKTIONER SOM ÄR ETT MÅSTE FÖR DEN SOM ÄLSKAR ANDJAKT

Denna jacka är anpassad för att kunna bäras under ett par vadarstövlar utan att begränsa rörelsefriheten. Tillsammans med en varm byxa och en mössa i fleece med våtmarkskamouflage kompletterar den perfekt din utstyrsel, för att dölja dig för blickarna från skedänder, bläsänder, gräsänder, stjärtänder, snatteränder, brunänder med flera. Så säg inte att du inte redan ser dig själv sätta upp dina andformer och lockfåglar i vattnet, med tamp, klamrar, lekare osv.

Vad väger denna jacka avsedd för andjakt?

I storlek L, avtagbar väst (1:a funktionen i denna produkt 3 i 1) väger 425g , medan jackan i sig utan väst (2.a användningen av denna produkt 3 i 1) väger 1,765g.
Jackan + den avtagbara västen tillsammans (3:e användningen för denna produkt 3 i 1) väger 2,19kg.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Huvudfoder
92.00% Polyester, 08.00% Elastan
Stoppning
100.00% Polyester
Detalj
100.00% Polyester
Ficka
100.00% Polyamid
Annat foder
100.00% Polyester
Beläggning
100.00% Polyuretan
Manschett
100.00% Polyester
Skötselråd: Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara jackan torrt och mörkt.
Begränsad användning: Håll plagget borta från öppna lågor och andra värmekällor.

Vårt engagemang

Så testas produkten Jackan har testats av våra ambassadörer och testpersoner under sjöfågeljakt i norra Frankrike, i Gironde och i Camargue.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen