Referens : 8597179
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SMARTPHONETILLBEHÖR

Hörlurar benledningsteknik trådlösa AEROPEX AXA

AXA
Decathlon
tills 1 799kr -%

Från

1 799kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
  • Postombud (gratis över 399KR) Beräknat leveransdatum 03/11/2020 49kr
  • Hemleverans Beräknat leveransdatum 05/11/2020 149kr
1 799kr -%
Innan0krNu1 799kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Med benledningsteknik för ökad säkerhet och komfort, som lämnar hörselgångarna öppna, så du hör trafiken och alla ljud när du springer. De nya Bluetooth-hörlurarna med benledningsteknik Aftershokz AEROPEX har samma egenskaper som dess populära föregångare Trekz AIR, en stadig konstruktion i titan, och med många förbättringar!

Produktens fördelar

Vattentäthet Vattentät ner till 1 meter under 30 min.
Kapacitet 8 timmar med musik och telefonsamtal. I viloläge: 10 dagar
Laddningstid: 2 h
Ljudeffektivitet PremiumPitch2+: dynamisk stereo
Soliditet Båge i titan som håller länge och är flexibel.
Diskret ljud Dubbel eliminering av ljudläckage: bra ljudkvalitet för samtal
Vikt 26 gram
Räckhåll 10 meter

Teknisk information

Märket

AfterShokz skapades 2011 i Syracuse New-York. Pionjärer inom så kallad "Bone Conduction", vår ambition är att skapa de bästa sporthörlurarna.Aftershokz ligger i frammarsch på marknaden, med över 300 patenterade innovationer inom benledningsteknik, och har en ökning på 200 - 300 % under de senaste tre åren.
Med teknologin Premium­Pitch 2+, har de trådlösa Bluetooth-hörlurarna AEROPEX tagit benledningstekniken till en helt ny nivå.

Mer lågfrekventa ljud, färre vibrationer

En av utmaningarna med tekniken är att hitta balansen mellan de lågfrekventa ljuden och vibrationerna. De flesta föredrar fler lågfrekventa ljud, men en del störs av vibrationerna som kan uppkomma.
Omvandlarna i Bluetooth-hörlurarna med benledning från AEROPEX har en lutning på 30 grader, medan de i modellen AIR är raka och i linje med ansiktet. Detta ger mer lågfrekventa ljud och minskar vibrationerna.

30 % MINDRE OCH 13 % LÄTTARE

Omvandlarna i AEROPEX är 50 % mindre och förbrukar 20 %
mindre batteri. AEROPEX använder chipset Qualcomm Bluetooth
QCC3024 som minskar energiförbrukningen för Bluetooth-systemet med
50 %.

Vattentäthet

Vattentät ner till 1 meter under 30 min.AEROPEX är vattentät och tål svett.Ljudomvandlarnas hål, LeakSlayers, har tagits bort och den laddas inte längre med Micro USB, utan med magnetiska anslutningar.AEROPEX utlöser ett alarm om du försöker ladda medan den fortfarande är fuktig efter ett träningspass.

MINSKAT LJUDLÄCKAGE PÅ 50 %

Ljudläckage har alltid varit centralt i utformningen av hörlurar med benledning.Ljudläckaget är nästan obefintligt i modellen AIR.
I AEROPEX har systemet LeakSlayer tagits bort för att göra den vattentät, och ge den en mer stilren design.Ljudläckaget har minskat med 50 %.

Vad är benledning? (1/2)

Benledningstekniken i kombination med know-how hos Aftershokz, är en riktig innovation inom säkerhet för sportutövaren, som nu kan träna till musik och samtidigt höra ljuden i omgivningen.Men det finns många fler fördelar! Till att börja med hälsoaspekten. Ljudet förs över direkt till innerörat, utan att passera trumhinnan, så denna skonas.Detta är faktiskt en av lösningarna man använder till vissa former av hörselnedsättningar.

Vad är benledning? (2/2)

Hörlurarna Aftershokz riskerar heller inte att ramla av, till skillnad från en klassisk modell som sitter i öronen, som kan ramla när man svettas och rör sig.Av hygieniska skäl kan den även användas av personer som har en för smal hörselgång, eksem, psoriasis, en infektion i brosket o.dyl.

BENLEDNING: HUR FUNGERAR DET?

Ljudomvandlarna sänder minivibrationer som går genom kindbenen direkt till innerörat.Ljudet överförs inte via luften och inte via örat (ytteröra + hörselgång +
trumhinna). Du kan träna till din favoritmusik, med öronen helt fria för ökad säkerhet och komfort.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen