Köp dina julklappar före den 15 december för leverans innan jul. Få expressleverans fram till den 20 december på ett urval av produkter.
Referens : 8399942
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SERVICE GOLF

Grepp golf MULTI-COMPOUND storlek 02 standard svart GOLFPRIDE

GOLFPRIDE
Decathlon
Utformat för att ge bra fäste med händerna. Halvlindat hybridgrepp som ger utmärkt fäste för den ena handen och god komfort för den andra.

Produktens fördelar

Grepp Ett halvlindat grepp som ger utmärkt fäste.
Fuktabsorberande God fuktabsorption.

Teknisk information

Fuktiga händer

Om du ofta har fuktiga händer rekommenderar vi ett halvlindat grepp. Det kombinerar gummi, för komforten, med en linda som suger upp fukt. Greppet är mycket texturerat för att leda bort svett.

Specifikation

Den övre delen av greppet MCC är lindad med en borstad bomullslinda för att ge god kontroll i alla väder, medan den nedre delen har en gummibeläggning för bättre känsla.

Visste du detta?

Om du vill bibehålla klubbans ursprungliga svingvikt (viktfördelning) rekommenderar vi att väga det grepp du vill byta ut, och att sedan välja ett nytt med samma eller snarlik vikt.
Fyra-fem gram extra i greppet sänker svingvikten med en enhet (vilket får klubban att kännas mer huvudlätt). På samma sätt får ett fyra-fem gram lättare grepp svingvikten att höjas med en enhet.

Hur ska greppen rengöras?

Tvätta dina grepp en gång om året.
Skrubba dem i såpvatten med hjälp av en borste (av typen nagelborste), skölj dem i rent vatten och torka dem med en handduk.

Säljs styckvis

Vi rekommenderar att använda samma grepp på alla dina klubbor, förutom på puttern.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen