Tips
Caperlans råd till blandning: 2 doser agn för 0,5 vatten.
Blötläggningen görs i två etapper för att vara effektiv.
Först häller du 3/4 av vattnet och blandar snabbt med händerna så att agnpartiklarna blötläggs.Låt sedan blandningen stå i 15 min, sen häller du i resten av vattnet för att få en optimal blandning.
Innehåll
Ströbröd, PV1 (mald vete), kaka, hampfrö, pepparkaksblandning (kanel, stjärnanis, ingefära, muskotnöt, chili, koriander, kardeumma) (1,5 %), Karamellarom.
Innehåll och kvantitet
råprotein 14,4 %
råfetter 6,2 %
mineralämnen 2,4 %
råcellulosa 2,3 %
Natrium 0,3 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.