Tips
Caperlans råd till blandning: 0,5 liter vatten för 2 kg agn.
För att vara effektiv gör du blötläggningen i två steg.Börja med att hälla 3/4 av den totala vattenmängden i hinken, och blanda snabbt med händerna så att agnpartiklarna fylls med vatten.Låt sedan stå i 15 minuter, sedan häller du i resten av vattnet för att få en blandning du kan forma kulor av.
Innehåll
Ströbröd, röda hirsfrön, pellets (vete, fiskmjöl, sojafoder, rapsolja, blodmjöl, fiskolja) (7 %), majs, hampfrö, tigernöt, vitlök (1 %), vitlöksarom (1 %)
Innehåll och kvantitet
råprotein 16,3 %
råfetter 6,5 %
mineralämnen 3,1 %
råcellulosa 4,6 %
Natrium 0,4 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.