Referens : 8487629
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SMÅUTRUSTNING FÖR GYMNASTIK, BARN

GOLVPLATTA barngympa blå DOMYOS

DOMYOS
2/5
2/5
Decathlon
Golvplatta i skum för att kunna skapa lekzoner som man vill hemma! Köp så många eller så få du vill! 9 stycken ger gott om utrymme att rulla runt på!

Produktens fördelar

Förenklar den psykomotoriska utvecklinge Fäst dem som du vill och skapa en härlig lekplats på golvet!
Stötdämpning Stötdämpande material.
Täthet: 45 kg/m3 Tjocklek: 10 mm.
Kompakthet Lätta att förvara med måttet: 33 x 33 cm.

Teknisk information

Stegen mot bra balans

Innan 4 års ålder lär sig barnet att röra kroppen i en viss riktning, och placera fötterna parallellt med varandra för att gå framåt.
Vid 4 års ålder kan barnet sätta den ena foten framför den andra när hen går på ett underlag som är ungefär lika brett som en och en halv fot.
Vid 6 års ålder kan barnet gå balansgång, sätt i den ena foten framför den andra med häl/tår, på en yta som är ungefär lika bred som foten.

Psykomotorisk utveckling:

Ett barns psykomotoriska utveckling avgörs av arv, motoriska och fysiska färdigheter.
Rätt utrustning kan påverka barnets psykomotoriska utveckling för att öva upp motoriken.Inom motorik ingår flera delar: kroppsuppfattning, koordination, balans, öga-hand-koordination, finmotorik och tids- och rumsuppfattning.

Kroppsuppfattning

Kroppsuppfattningen är barnets uppfattning om sin egen kropp, som gör att hen kan röra sig medvetet med precision, och även få en ökad självkänsla.Först handlar det om att känna och agera, sedan om att kunna uttryckas och beskrivas.Ju äldre barnet blir desto mer ökar kroppsuppfattningen och barnets självkänsla likaså.

Öga-hand-koordination

Öga-hand-koordination handlar om att utföra rörelser med en del av kroppen eller hela kroppen:för det yngsta kan det vara att följa en bana, att kasta och sparka större föremål och sedan allt mindre, och sedan kunna utföra mer komplicerade fingerrörelser,skriva, spela piano, trä pärlor etc.

Tid- och rumsuppfattning

Orientering i tid och rum har att göra med dels allt som har att göra med tidsuppfattning (före/efter, dag/natt, årstid etc.), dels rumslig uppfattning (framför/bakom, under/på, höger/vänster etc.).

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Skum
100% Lågdensitetspolyeten (LDPE)

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen