Referens : 8510024
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR FITNESS CARDIO

Fitnessko 920 grå/vit DOMYOS

DOMYOS
4.6/5
4.6/5
Decathlon
För dig som tränar intensiv cirkelträning! Ta ut dig på hårda träningspass. Gör dig redo att träna fitness! Den här skon ger bra återstuds i sulan. Du kan röra dig 360° eftersom den är så flexibel. Hoppa lätt och landa mjukt tack vare stötdämpningen!

Produktens fördelar

Framåtdriv Tack vare det exklusiva Kalensole-skummet med PebaxⓇ-teknik.
Flerdirektionell flexibilitet För bättre rotation för fötterna: skåror i sulan.
Sitter väl Du kan röra dig i alla riktningar - banden på sidorna ger stöd!
Stötdämpning Upprepa rörelser hur mycket du vill. Vårt skum absorberar alla stötar.
Komfort Skorna har en hög innersko för bra komfort.

Teknisk information

Varför bära fitnesskor?

Vårt laboratorium Sportslab har genomfört studier som visar att de rörelser som utförs inom fitnessträning är mycket varierade, och skiljer sig från annan sportutövning. Rörelser som snurrar, hopp, squats och utfallssteg. Vi utvecklar alla våra skor för att hjälpa dig att utföra dessa rörelser korrekt, utan att skada dig. Att ha på sig fitnesskor minskar risken för skador med 20 % jämfört med om man använder t.ex. löparskor.

3 års forskning och många betydelsefulla åsikter från sportutövare.

Bakom all denna uppfinningsrikedom finns alla bra idéer från fitnessutövare. Damien, produktchef, säger: "Fäste, stötdämpning, kraft, rotation, flexibilitet, stöd... alla dessa egenskaper är mycket viktiga men kan vara svåra att få till rent tekniskt. Vi ville sammanföra den önskade känslan med det tekniska behovet. Vi tog fram 100 olika par skor för att testa alla. Idag är vi stolta över att ha återupplivat våra fitnesskor."

Brukar du bära högklackat?

Om det är fallet för dig så vill vi säga att det är normalt att man behöver lite tid att vänja sig vid en fitnessko. Det är för att de har en drop på 4 mm, vilket är nära fotens naturliga position.
Känner du till drop? Det är höjdskillnaden mellan framfoten och hälen

Sula i tre delar

"Slitsula i gummi för bra fäste, mellansula i EVA-skum KalensoleⓇ för dämpning och värmeformad innersula i elastomer PebaxⓇ och ett lager av polyuretan för bra återstuds. Allt för att du ska ha perfekt dämpning.

Produktens plus? Inga märken!

Vår sula är skapad för att inte lämna märken på golvet.

Multidirektionell flexibilitet

Skon är flexibel åt alla håll och gör det smidigt att röra sig i alla riktningar.
Studierna har visat att behovet av att böja och sträcka ut foten är 1,7 gånger större i fitnessträning jämfört med löpning. Vristens rörelse skiljer sig också mellan fitnessträning och löpning. Därför har vi tagit fram skor som är helt anpassade efter hur foten rör sig vid fitnessträning.

Stöd för framfoten

Varför är det viktigt?
Vid fitnessträning är det framför allt med framfoten som du trycker ifrån mot golvet, och ett bra stöd hjälper dig att hålla balansen vid byte av riktning.

Stötdämpning för framfoten

Dämpningen hjälper mot både stötar och vibrationer.
Vid fitnessträning är det framfoten som slår emot golvet först, och inte som vid löpning hälen. Vi utformar våra skor med optimal stötdämpning i framfoten för att skydda kroppen mot upprepade stötar och ge dig ökad stabilitet, för bättre flyt i rörelserna.
"

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
20% Polyuretan, 80% Polyester
Sula i
30% Gummi, 70% EVA
Insida i
100% Polyester
Skötselråd: Handtvätt. Får ej torktumlas.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen