Referens : 8605591
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
GOLFKLÄDER TEMPERERAT VÄDER DAM

Dunväst golf ULTRALIGHT dam marinblå INESIS

INESIS
5/5
5/5

Färg : Svartblå

Decathlon
Vårt hängivna team har tagit fram den här dunvästen för spel i 10–20 °C. Det dun och fjäder som jackan innehåller är RDS-certifierat (etisk certifiering). Fjäderlätt! Du kommer att förvånas över hur mycket den värmer och hur lite plats den tar när den packas ner i sin ficka. Ett riktigt måste, både på golfbanan och på stan!
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Rörelsefrihet Den kroppsnära västmodellen ger mycket god rörelsefrihet.
Lätthet Dam: cirka 165 gram i storlek M.
Värme Stoppad med dun och fjäder: ett av de naturliga material som är allra varmast.
Kompakthet Nedpackat i sin ficka tar plagget ytterst lite plats (25x13x11 cm).
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Fördelen med dun- och fjäderstoppning

Plagget har en stoppning av 85 % dun och 15 % fjäder, med en fyllnadsgrad på 660 CUIN (europeisk standard). Fyllnadsgraden motsvarar nivån på dunets värmeisolerande förmåga, som det får genom att det kapslar in en viss volym luft. Ju fylligare dunet är (det vill säga ju högre CUIN-värdet är), desto större plats tar det, desto mer luft kapslar det in och desto bättre isolerar det.

Information om modell och passform

Västen är framtagen för golf, men passar också bra att bära i vardagen. Den slutar en liten bit nedanför midjan, precis lagom långt ner för att du ska kunna svinga fritt och ledigt. Kragen sitter nära halsen utan att klämma åt.
Västen har två ytterfickor med blixtlås och två innerfickor utan blixtlås.
Det finns en snodd i innerfickan att sätta fast förvaringsfickan i, för att inte tappa bort den.
Modellen på fotot är 1,68 m lång och bär en storlek S.

Hur kan jag bära den?

Västen är mycket mångsidig. Den kan bäras över en pikétröja, tjocktröja eller skjorta. Den värmer skönt och passar lätt in under en jacka. Om det börjar regna är den vattenavstötande, vilket innebär att den får regndropparna att rinna av tyget, så att du hinner ta skydd eller sätta på dig regnkläder.

Fjädrarnas ursprung / Vad är RDS-certifieringen?

Vi använder dun med den etiska certifieringen RDS (Responsible Down Standard).
Vårt spårningssystem gör att vi kan garantera att fjädrarnas ursprung är i överensstämmelse med vårt engagemang för ansvarsfulla material. Våra leverantörer åtar sig att bara använda fjäder från ankor som fötts upp för köttet, och som slaktats före plockning av dun och fjädrar.
http://sustainability.decathlon.com/media-reports/documents/

Skötselråd

TVÄTT
Ställ in tvättmaskinen på syntetprogram, 30 °C. Lägg in två tennisbollar och andra kläder i maskinen. Det hjälper till att hålla dunet fluffigt och varmt. Kör helst två sköljcykler, och välj skonsam centrifugering.

TORKNING
För att plagget ska återfå sin volym, torktumla det tillsammans med, återigen, två tennisbollar. Har du ingen torktumlare, så oroa dig inte. Häng upp plagget på en galge och slå lite lätt på det medan det torkar, för att undvika att fjädrarna klumpar ihop sig.

Slipp köra fast med blixtlåset!

Alla har vi varit med om att blixtlåset råkat fastna i ett tygveck. Vi har använt oss av flera tekniska lösningar för att undvika att det händer med blixtlåset på det här plagget.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyamid
Stoppning
15% grå ankfjäder, 85% Ankdun
Skötselråd: Tvättas med blixtlåset stängt. Använd inte sköljmedel. För att underlätta rengöringen av produkten rekommenderar vi att du lämnar in den på kemtvätt..
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara plagget torrt.

Vårt engagemang

Vi litar på att du och andra golfspelare hjälper till att betygsätta och bedöma våra produkter. Vi tar hänsyn till åsikter och omdömen för att utveckla vårt sortiment. Här nedan kan du läsa andra kunders omdömen om vår täckväst, och själv medverka till att göra den bättre genom att lämna en egen kommentar.
Så testas produkten Vårt designteam har sin bas på golfanläggningen Inesis Golf Park i norra Frankrike. Där arbetar de året runt med att ta fram snygga, enkla och smarta produkter. Vi utsätter produkterna för tuffa brukstester, för vi är övertygade om att det bara är genom att prova dem i verkliga spelsituationer som vi kan fortsätta att utveckla dem.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen