Referens : 8539826
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BADDRÄKT FÖR BABY

Dräkt med UV-skydd för baby Kloupi blå/grön mönstrad PANDA NABAIJI

NABAIJI
Decathlon
För att skydda barnet från kyla och UV-strålar under vattenaktivitet.Skyddar mot UV även när plagget är vått. Dräkten från Kloupi skyddar barnet både mot UV-strålar från solen och mot kyla från vattnet.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Värme Dräkten skyddar även barnet mot kyla.
Solskydd Textil SPF 50+. Skyddar även när den är våt.Skyddar mot minst 95 % av UV-ljus.
Lätt att ta på/av sig Töjbart tyg. Lätt att trä på med dragkedja bak.Mjuk insida.

Teknisk information

AQUA THERMIC-teknologi

Materialet AQUATHERMIC har tekniska aspekter som minskar känslan av kyla när man är i vattnet.Det minskar vattenintaget och därmed känslan av att frysa som sker när vattnet avdunstar från huden.Med dräkten blir alltså känslan av att frysa både kortare och mindre intensiv.

Skydd för barn

Eftersom ett barns försvarssystem för kroppen utvecklas runt 3 år är en bebis kropp väldigt känslig mot solen.Vid lika mycket solexponering är det 2-3 gånger starkare för en bebis än för en vuxen. Därför är det viktigt att ha ett bra skydd.

Vad betyder SPF 50+?

SPF är en standardindikering för UV-skydd (ultraviolett ljus). Den fastställer skyddsnivån för ett tyg och mer exakt hur mycket UV-ljus som släpps igenom.
För att nå upp till kraven måste 95 % av UV-ljuset blockeras.SPF 50+ betyder att tyget blockerar minst 95 % av UVA och minst 98 % av UVB.

Hur kan man skydda sig från sol?

Även om plagget skyddar mot solen så måste även andra aspekter, t.ex. reflexer (från vatten eller sand), värme, tidpunkt på dagen m.m. tas i beaktande.Så om man bär den här dräkten kan det vara en god idé att dessutom bära solglasögon, regelbundet applicera solkräm, ha en solhatt samt se till att dricka tillräckligt.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
81% Polyester, 19% Elastan
Skötselråd: Tvättas innan användning. Skölj i rent vatten efter användning. Ej kemtvätt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara torrt.
Begränsad användning: Endast de delar som täcks av plagget är skyddade mot UV-ljus.

Vårt engagemang

Alla material för solskydd har testats i labb av våra ingenjörer. De når upp till standarden EN 13758-2. Vi utför tester på alla material vi använder innan vi lanserar produkten. Vi har dessutom våra egna mätinstrument för att komplettera de tester som görs av externa labb. Produkterna har testats i labb både när de varit våta och torra, samt i verklig användning.
Så testas produkten Dräkten med UV-skydd har utvecklats och testats av våra team i Hendaye, Frankrike. Materialen i produkten har testats i labb för att garantera att de är både hållbara och av god kvalitet.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen