Referens : 8405370
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BENVÄRMARE, KNÄSKYDD, TILLBEHÖR FÖR DANS

Dansväska Dam svart DOMYOS

DOMYOS
Decathlon
Vårt hängivna dansteam har designat denna eleganta svarta väska med svarta paljetter, som rymmer alla dina danstillbehör. Vill du ha en elegant och praktisk dansväska? Väska med flera fack för att alltid veta var du har danskläderna och accessoarerna.

Produktens fördelar

Lätthet Praktisk och lätt på väg till och från dansen!
Lätt att öppna/stänga Med dragflärp för smidig öppning.
Innehåll 26 L

Teknisk information

Varför välja denna dansväska?

Lätt och enkel att bära med sig, med flera fack för dina danskläder, hårkit, plåster, harts och teknikskor.Svart med paljetter och rosa blixtlåsrem gör den modern och elegant!

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Vår testingenjör Inès har låtit professionella dansare brukstestat produkterna.Testarna har använt produkterna under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare. Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Så testas produkten Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen