Referens : 960557
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER & TILLBEHÖR KYLIGT VÄDER

Regnjacka cykling varm 540 dam svart BTWIN

BTWIN

Färg : SVART / ROSA

Decathlon
Skydda dig mot vind och kyla på cykelturerna med hjälp av den här varma jackan, som dessutom får dig att synas bra i nattmörkret. Jackans återvunna syntetstoppning håller dig varm, och den vattenavstötande ytbeläggningen skyddar mot blåst. Blir du för varm kan du öppna upp blixtlåsen på sidorna för att lufta.

Produktens fördelar

Värme Syntetstoppningen håller dig varm i temperaturer över 0 °C.
Vattentäthet Cykla torr i regn under 2 timmar tack vare tätningarna och tygets beläggning.
Sikt Reflexlinjerna gör dig synlig i 360° på 50 meters avstånd nattetid.
Vindtät Slipp besväras av vinden tack vare huvan och tygets ytbeläggning.
Ventilation Lufta dig med hjälp av blixtlåsöppningarna under armarna.
Justerbara Huvan justeras med dragsko och kardborrband.
Fickor Håll dina saker säkra i de 3 blixtlåsfickorna.
Ekotillverkning Vi minskar vår miljöpåverkan genom substansfärgning av textilfibrerna.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Syns i nattmörkret

Den här jackan är godkänd som personlig skyddsutrustning. Reflexlinjerna och magnetfliken framtill gör cyklisten synlig i nattmörker.
De delar som ger ökad synlighet är placerade på ett sätt som är anpassat för cykling (framåtlutad sittställning, ryggen skymd av en ryggsäck och tecken som görs med armarna). Det här ger en god synlighet i 360° på 50 m avstånd nattetid i ljuset från billyktor.

Modell anpassad för cykling

Den insvängda modellen med resår täcker ryggslut, armar, hals och handleder och ger ett mycket gott skydd när du sitter framåtlutad på cykeln.
Modellen har kantband som motverkar luftinsläpp.
Den har ventilationsöppningar under armarna.
Jackan har 2 handfickor samt 1 yttre bröstficka med blixtlås.
Huvan kan stoppas in i kragen. Den kan bäras över hjälmen medan du cyklar, eller utan hjälm när du hoppar av och går en sträcka.

Vattentäthet

Plagget är vattentätt tack vare tygets vattenmotstånd och beläggning. Ett tygs täthet för vattentryck mäts i millimeter vattenpelare (enligt ett test som baseras på ISO 811). Ju högre vattentryck tyget klarar, desto mer vattentätt är det. Tyget i det här plagget är vattentätt för 2000 mm, och klarar alltså en vattenpelare på 2000 mm (vilket ungefärligen motsvarar en regnskur på 2 timmar, eller 60–120 mm regn på 1–2 timmar).

Tygets andningsförmåga

Hydrofil ytbeläggning (RET=12): begränsar kondens i plagget. För att ta reda på om ett tyg andas mäter man dess avdunstningsmotstånd enligt det så kallade RET-testet (som baseras på standarden ISO 11092). Ju lägre motstånd, desto bättre är tyget på att släppa igenom fukt från kroppen. Tyget andas alltså. Till exempel: RET under 9 = tyget andas mycket väl / RET mellan 9-12 = tyget andas väl / RET mellan 12-20 = tyget andas / RET över 20 = tyget andas knappt eller inte alls.

Ekodesign

Substansfärgning är en teknik som begränsar vattenåtgång och vattenförorening vid färgningen. Den består i att man tillsätter pigment i textilfibrerna i samband med att de tillverkas.

Ett miljöbetyg för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknades utifrån dess totala livscykel och med olika indikatorer. En allmän klassificering ABCDE genomfördes för att hjälpa dig att enkelt fastställa vilka produkter som är bäst för miljön i jämförelse med andra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar...).
För mer info: http://sustainability.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Stoppning
100% Polyester
Manschett
97% Polyester, 3% Elastan
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas med blixtlåset stängt. Använd inte sköljmedel. Lägg i tvättpåse.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Försäkra dig alltid om att plagget är helt torrt innan du stoppar undan det. Förvaras på galge i ett torrt och rent utrymme.
Begränsad användning: För att jackan ska vara synlig nattetid måste ljuskällor finnas.

Vårt engagemang

Den här jackan räknas som personlig skyddsutrustning ämnad att öka bärarens synlighet.
Den har testats i EG-typprovning av ett europeiskt anmält organ: SGS Fimko, nr 0598, Smedjevägen 8, 00380 Helsingfors, Finland. EG-typprovningen har utförts baserat på kraven i standard EN1150 för personlig skyddsutrustning av kategori 2.
Så testas produkten Den här produkten har godkänts i ett duschtest med 60 l vatten/m²/timme under 2 timmar. Testet simulerar de genomsnittliga förhållandena för en regnskur.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen