Referens : 8549282
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
HABILLEMENT GOLF FEMME TEMPS PLUIE

Golfbyxa vattentät för regn RW500 dam marinblå INESIS

INESIS
4/5
4/5
Decathlon
En regnbyxa som är lika bekväm oavsett om du bär den som överdragsbyxa eller ensam, tack vare stretchtyget och den justerbara midjan. Spela utan att besväras av regnet! Överdragsbyxan Rain Weather skyddar mot regn i hela 4 timmar. Den är bekväm att spela i och passar lika bra för vanliga träningsrundor som för tävlingar.

Produktens fördelar

Vattentäthet Skyddar 4 timmar i sträck tack vare det vattentäta tyget och tätningarna.
Rörelsefrihet Rör dig fritt tack vare det laminerade stretchtyget.
Andningsförmåga Håll dig torr utan att bli för varm tack vare byxans ventilerande tyg.
Lätthet Det lätta 3-lagerstyget får byxan att kännas lätt och bekväm.
Diskret ljud Slipp högljutt prassel när du rör dig tack vare det tysta, laminerade tyget.

Teknisk information

Några ord från Sophie, produktchef för byxan RW:

"Regn kan vara riktigt psykiskt påfrestande för golfare. Därför ville vi ta fram ett par vattentäta byxor som verkligen var gjorda att spela i. Alla i teamet har bidragit i designprocessen. Byxornas mest grundläggande egenskap är vattentätheten, men vi har inte heller glömt att anpassa dem till golfares specifika behov. I vissa beslut gällande designen har jag haft nytta av min egen erfarenhet som golfspelare. Resultatet är ett golfplagg som är sportigt, avskalat och snyggt."

Designteamet berättar historien bakom plagget:

"I utformningen av de här byxorna har vi jobbat med Decathlons regnspecialister, som har bidragit med sin expertis." Sophie, produktchef.
Resultatet är en vattentät och vattenavstötande byxa som låter dig spela 4 timmar i sträck i regn utan att bli blöt, tack vare tygets 3-lagerskonstruktion och de tätade sömmarna och blixtlåsen.
Den avskalade designen är också en faktor som ökar vattentätheten: "Ju färre sömmar, desto mindre är risken att vattnet lyckas tränga in." Ludivine, metodingenjör.

Léa, designer, förklarar byxans modell:

"Vem har lust att ta på sig ett par skidbyxor för att gå och spela golf? Det är en sport där man rör sig otroligt mycket. Tyget som vi har valt att använda i de här byxorna gör dem bekväma trots den aningen kroppsnära modellen, även när man bär dem över ett par andra byxor. Den här lite avsmalnande passformen ökar verkligen rörelsefriheten. Välj din vanliga byxstorlek.
För bekvämare användning har vi utformat bensluten med kardborrband och blixtlås: det gör att byxorna kan tas av med skorna på."

Testad i regn:

För att utvärdera och förbättra plaggen lät vårt designteam golfspelare testa och ge sina synpunkter på dem:
"Vi genomförde brukstester tillsammans med ett tiotal experter under en helg i december när det var riktigt kallt och regnigt. Under fotograferingen av plaggen var väderförhållandena ännu värre. Det gav oss chansen att kontrollera att de verkligen skyddade som det var tänkt under extrema förhållanden." Sophie och Ludivine.

Ta hand om dina Rain Weather-plagg:

För att dina Rain Weather-plagg ska bibehålla sina vattentäta och vattenavstötande egenskaper så länge som möjligt, rekommenderar vi att skölja av lerrester med vatten och att bara maskintvätta dem när det verkligen behövs. Skölj plaggen ordentligt och låt dem lufttorka.
För att återaktivera tygets vattenavstötande förmåga kan du, efter att plaggen redan har torkat, köra dem i torktumlare på ett kort syntetprogram.

Tygets vattentäthet och andningsförmåga

Ett tygs vattentäthet mäts genom ett vattenpelartest, som ger ett resultat i millimeter vattenpelare. Tyget i det här plagget klarar sig över gränsen för 5000 mm.

Andningsförmågan i ett tyg anges med ett så kallat RET-värde, som står för tygets motstånd mot genomsläpp av fukt. För tyget i det här plagget är det värdet mindre än 12, vilket innebär att tyget är mycket ventilerande och lämpligt för måttlig ansträngning.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Membran
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas med blixtlåset stängt. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen